A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1

Egy telefon miatt fojtotta meg az unokatestvérét egy 12 éves kislány

Vágólapra másolva!
A két kislány egyikük családi házában volt, mikor összevesztek azon, hogy ki használja a telefont. A nagyobbik lány a vita hevében megfojtotta az unokatestvérét, aki a helyszínen meghalt. A gyilkosság után a kegyetlen kislány megpróbálta elrejteni a gyilkosság nyomait, de nem sikerült neki.
Vágólapra másolva!

Egy 12 éves amerikai lányt gyilkossággal vádolnak. A 8 éves unokatestvérét fojtott meg. A meggyilkolt kislányt az anyja, Demeria Hollingsworthként azonosította. 

Az ügyész az eset kapcsán megjegyezte, hogy a lányt nemcsak gyilkossággal, hanem a bizonyítékok meghamisításával is vádolják, ugyanis a gyerek megpróbálta eltüntetni a nyomokat. 

Mint kiderült, a két lány egy Iphone miatt veszekedni kezdett egymással, azonban a nagyobbik lány hirtelen olyan dühös lett, hogy 

egy ágyneművel megfojtotta az emeletes ágy felső részén fekvő unokatestvérét. 

Ami ezután következett az még rémisztőbbé teszi az egész gyilkosságot. A 12 éves lány ugyanis tudta, hogy mit tett, ezért megpróbálta eltüntetni a gyilkosság nyomait, kitakarította a hálószobát. 

Az áldozat anyja a People-nek elmondta, hogy azért vitatkozhatott össze a két gyerek, mert az ő lánya leginkább olvasni szeretett, vagy a környékbeli gyerekekkel játszott a szabadban. 

image

Korábban megírtuk, hogy egy anya vízbe fojtotta a saját lányát, mert elmondása szerint szüksége volt arra, hogy egyedül legyen. Az anyának a bíróságon kell felelnie a tettéért, közben az apának gyűjtést szerveztek a rokonok a temetés költségeinek finanszírozására.

Az anya elmondása szerint szüksége volt egy kis egyedül töltött időre, ezért addig tartotta a gyerek fejét a víz alatt, amíg még buborékok jöttek fel a felszínre, miközben azt mondta neki, hogy maradjon csendben.

A nő vallomása szerint ezután megpróbálta újraéleszteni a gyereket, azonban nem sokkal később a helyi kórházban halottá nyilvánították a gyereket. A tennessee-i anyát most gyilkossággal gyanúsítják. 

A lány apja kórházban van, ezért a család rokonsága gyűjtésbe kezdett azért, hogy megkönnyítsék a férfinak a temetéssel járó költségek kifizetését. 

Korábban arról is írtunk, hogy egy amerikai nő a kórházba sietett a gyerekével, akinek légzési problémái voltak, azonban még útközben megállt cigit venni. A gyerek közben meghalt az autóban. Az anya korábban azt hazudta, hogy a gyerek egy gabonapehelytől lett rosszul, de kiderült, hogy azért halt meg, mert a párja korábban a földre dobta. A bíróság a férfit életfogytiglani büntetésre ítélte, ahonnan feltételesen sem szabadulhat. A nőt közel egy évvel később 25 év börtönbüntetésre ítélték. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!