Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Friss hírek érkeztek a rákkal küzdő Katalin hercegnéről

Vágólapra másolva!
Habár még csak 9 éves, Sarolta hercegnő már most nagyon gondoskodó. A walesi hercegné jelenleg kemoterápiás kezeléseken vesz részt, kislánya pedig ahogy csak tudja, segíti az anyukáját.
Vágólapra másolva!

Sarolta hercegnő mindent megtesz az anyukájáért, vigyáz rá, azóta, hogy megtudta, beteg

 - írja a Mirror. A walesi hercegné márciusban egy rövid videóüzenetben jelentette be, hogy rákkal küzd és elvonul a nyilvánosság elől a gyógyulása ideje alatt. Most kiderült, a színfalak mögött a család apraja-nagyja lesi a háromgyerekes édesanya minden kívánságát. A szakértők szerint különösen Sarolta hercegnő az, aki mindenben segíti őt. 

Ingrid Seward királyi szakértő elemezte a 9 éves lány testbeszédét a Trooping the Color esemény után, és a következőket mondta: 

Azt hiszem, Sarolta valóban gondoskodik az anyukájáról.

 "Nagyon édes volt, ahogy állt előtte, és mindig hátrafordult hozzá és beszélgetett vele. Csodálja az édesanyját." Seward szerint nagyon erős a kettőjük kapcsolata, akárcsak Katalin hercegnének az ő anyukájával, Carole Middletonnal. A hercegi pár másik két gyereke, György és Lajos hercegek is ott voltak az ünnepségen, mindannyian anyukájuk közelében. A család hintóval érkezett a király tiszteletére rendezett eseményre, de az eső miatt bepárásodtak az ablakok, és nem lehetett őket látni, mígnem 

Katalin és Sarolta letörölték az ablakokat, hogy tudjanak integetni a rajongóknak. 

Miután a hercegné abbahagyta a törlést, kislánya folytatta azt. Sarolta hercegné a kis rosszcsont Lajos herceget is figyelte, ő hajlamos a bohóckodásra a rendezvényeken, ami az egész családot megmosolyogtatja.  

 

Volt egy csodálatos nagymamám, aki sokat foglalkozott velünk.

 "Játszottunk rengeteget, kézzel készítettünk dolgokat, kertészkedtünk, főztünk. Igyekszem ezeket én is csinálni a gyerekeimmel" - mondta Katalin hercegné a Happy Mom, Happy Baby című podcastban korábban.

Károly király is rákkal küzd. A Buckingham-palota szerint a király továbbra is teljes mértékben pozitív a kezelésével kapcsolatban. Nyilvános elfoglaltságaihoz nemrég tért vissza, ezt pedig felesége, Kamilla királyné nem nézi jó szemel. Kamilla a Queen's Reading Room Irodalmi Fesztiválon egy íróval, Lee Childdal beszélgetett, akinek azt is elárulta, hogy van most a férje.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről