A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Majdnem tragédia lett a vége a több milliós plasztikai műéteknek

Vágólapra másolva!
A Love Island sztárjai arról híresek, hogy parányi bikiniben mutogatják formás testüket az egész világ előtt. A műsorban szereplő lányok közül néhányan azonban szörnyű fájdalmakat kellett átélniük, ahhoz, hogy testük tökéletes legyen. Volt, aki egy elhibázott plasztikai műtét miatt majdnem meghalt a szállodai szobájában, mikor arra ébredt, hogy az egész helységet vér borítja. Mindezért ráadásul milliókat fizetettek.
Vágólapra másolva!

Sok fiatal a trendek vagy a társadalmi nyomás miatt dönt úgy, hogy kés alá fekszik. Mindezt anélkül, hogy figyelembe vennék a plasztikai műtétek kockázatát. 

Az elkapkodott döntés következménye pedig sok esetben az, hogy nem megfelelő plasztikai sebészt választanak a nők, emiatt pedig akár bele is halhatnak a műtétekbe. 

Így történt a Love Island szereplőivel is. Olivia Attwood Dack, Anna Vakili és Megan Barton Hanson azokhoz a versenyzőkhöz tartoztak, akiknek rémisztő dolgokat kellett átélniük, miután plasztikai műtét mellett döntöttek. 

Anna Vakili 

A tévés sztár egészen Törökországig utazott, hogy megnagyobbítsa a melleit. A műtét során minden rendben volt, a kálváriája ezután kezdődött.

Anna elmesélte, hogy a beavatkozás után egy-két napig a szállodában maradt, és egyik reggel mikor a szobájában felébredt, akkor horrorfilmbe illő jelentek játszódtak le a helyiségben. 

Olyan volt, min egy gyilkossági helyszínen

- meséli a nő.

A mellein lévő kötés teljesen elázott a vértől, ami beborította az egész szobát. A rosszul sikerül műét miatt felszakadtak a sebei, ezért közel volt hozzá, hogy elvérezzen. 

Annának azóta több műtétje is volt, amikkel helyre hozták az elhibázott plasztikázást. 

Olivia Attwood

Soha nem titkolta, hogy többször is kés alá feküdt. Már a húszas évei elején elkezdte átalakítani a testét, amit azonban hamar meg is bánt, mert nem fogadta meg a sebész tanácsát, aki kisebb méretű melleket akart csinálni a nőnek. Olivia viszont úgy döntött, hogy a tervezett méretet csináltatja meg. 

Egy idő után az implantátumok súlya feszíteni kezdte a hátát, a bőrét, majd a mellei egyre lejjebb csúsztak. 

Olivia Attwood, elrontott műtét, elrontott mellplasztika,   elrontottmellplasztika, OliviaAttwood
Fotó: AFP / AFP/Vertical

Miután helyrehozták a hibát, Olivia mindenkit figyelmeztetett arra, hogy ne feküdjön kés alá, mivel ő is megbánta a drága beavatkozást. 

Megan Barton Hanson

Megan 2021-ben korrekciós műtéteken esett át, miután a fogyása miatt elmozdultak a rosszul behelyezett mellimplantátumai. 

Annak ellenére, hogy a nőnek 40 ezer fontjába került az előző plasztikai sebészek hibáinak javítása, azt mondta nem fejezte be a a testének átalakítását. 

A régi, nagyobb mellimplantátumaim már nem zavarnak, viszont így nem vagyok elégedett a testemmel, ezért stílus váltáson kell hogy átmenjek. 

- mondta Megan.

Megan Barton Hanson, elrontott műtét, elrontott mellplasztika,   elrontottmellplasztika, MeganBartonHanson
Fotó: AFP

Forrás: DailyStar

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!