A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
3
HUNLosonczi Dávid
19:55BirkózásTurpal Bisultanov-David Losonczi

Egy drogos sofőr belehajtott egy taxiba, két nő és egy kisfiú meghalt

Vágólapra másolva!
Egy drogos sofőr belehajtott egy taxiba, megölve két nőt és egy fiút. A 34 éves Joe-Lewis Tyler egy BMW 3-as volánja mögé ült, miután egy barátjával való ivászat után kirúgták egy kocsmából. A sofőrt 18 év börtönbüntetésre ítélték.
Vágólapra másolva!

A drogos sofőr kiszámíthatatlanul és nagy sebességgel vezetett, mielőtt belehajtott a taxiba az A44-es úton, a worcesteri Spetchley Roadon. A hatéves Leo Paintert éppen az iskolából vitték el, amikor Tyler belehajtott az autóba.

A 26 éves Courney Hemming taxisofőr és a 39 éves Claire Adkins, aki Leót kísérte az otthonába, a helyszínen meghalt. 

Leót kórházba szállították, de másnap belehalt sérüléseibe. 

Tylert a helyszínen letartóztatták, és a vizsgálat kimutatta, hogy 100 ml vérében 215 milligramm alkohol volt - a megengedett határérték 80 ml.

A vérvizsgálat kimutatta a szervezetében lévő kokain és kannabisz magas szintjét is. Tyler, aki három hetet töltött kórházban, miután eltört a sípcsontja és megműtötték a gerincét, bűnösnek vallotta magát minden vádpontban.

Hétfőn 18 év börtönbüntetésre ítélték a bíróságon. 

A bíróság meghallgatta, hogy Tyler egy haverjával egy worcesteri kocsmában ivott az incidens előtt. A páros öt korsó sört és négy feles Sambuca-t és Jagerbombát ivott, mielőtt felszólították őket, hogy hagyják el a kocsmát, mert randalíroztak.

Ezután beültek a BMW-be, és biztonsági övek használata nélkül, nagy sebességgel kocsikáztak a városban. A férfi utasa, Mr Smith-Green is súlyos sérüléseket szenvedett, beleértve a sérült lépét és a kificamodott csípőjét.

Simon Phillips ügyész szerint Tyler nem volt beszámítható, nem tudta, hogyan történt a baleset, és tagadta, hogy veszélyesen vezetett volna. 

Leo összetört szívű édesanyja, a 28 éves Gemma elmondta:

Örülök, hogy öt hónap után vége van ennek az egésznek, igazságot szolgáltattak, de ez nem lesz elég, ez nem hozza vissza a gyönyörű kisfiamat.

Leo apja, Jason felháborodásának adott hangot, hozzátéve, hogy fia elvesztése hatalmas űrt hagyott az életében - számolt be róla a The Sun.

Nemrég arról is írtunk, hogy végzetes balesetet okozott egy bedrogozott sofőr Kecskemétnél.

Arról is beszámoltunk, hogy egy nógrádi férfi mielőtt autóba ült, drogozott, majd a kábítószerből az útra is vitt magával. Útközben egy rendőrautónak ütközött, ezért a rendőrök igazoltatták a férfit, aki bocsánatot kért a rendőröktől, majd később újra drogozni kezdett.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!