A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
HUNMagyarország
10:35VízilabdaVesztes SF 1-Vesztes SF 2
HUNMuszukajev Iszmail
12:10BirkózásIslam Dudaev-Iszmail Muszukajev
NyílNyíl

Megölt egy terhes nőt egy asszony Missouriban, hogy ellophassa a gyerekét

rendőrség, rendőrautó, illusztráci
Illusztráció
Fotó: Csudai Sándor - Origo
Vágólapra másolva!
Elrabolt és megölt egy terhes arkansasi nőt egy középkorú missouri asszony. A rendőröknek ezután azt hazudta, hogy övé a gyerek, és halva született. A tárgyaláson bűnösnek mondták ki, ami miatt életfogytiglani börtönbüntetés várhat rá.
Vágólapra másolva!

Július 30-án, kedden állt bíróság elé a 44 éves Amber Waterman, aki ellen egy terhes nő, Ashley Bush és születendő gyereke, Valkyrie Willis elrablása és brutális kivégzése miatt emeltek vádat.

A két nő a Facebookon ismerkedett meg egymással, ahol  Waterman "Lucy Burrows" néven hozott létre egy hamis profilt, majd ingyenes babaruhákat ajánlott fel Bushnak,

aki a terhessége 31. hetében járt.

2022. október 28-án került sor az első személyes találkozóra egy gravette-i könyvtárban, majd három nap múlva egy közeli kisboltban is összefutottak. Waterman ekkor meggyőzte Busht hogy szálljon be az autójába, szívesen elviszi terhesgondozásra.

Bush férje azonban épp ekkor ért a helyszínre, hogy fölvegye feleségét, azonban már csak azt látta, hogy a két nő elhajt a helyszínről. Miután a felesége nem válaszolt a hívásaira, bejelentette az eltűnését. A nő telefonját később egy autópálya mellett találták meg.

Mint kiderült, Waterman elrabolta és pineville-i lakóhelyére vitte a nőt, majd még aznap este hívás érkezett a mentősökhöz, hogy segítsenek egy újszülöttön, mert nem lélegzik.

Waterman ezután azt állította a rendőröknek, hogy a kocsiban szülte meg a gyereket, miközben a kórházba tartott, azonban valójában Bush gyereke volt.

Néhány nappal később rátaláltak Bush elégetett holttestére Missouriban, egy közeli helyszínen pedig születendő gyereke maradványai is előkerültek.

 A boncolás során megállapították, hogy a méhen belül súlyos sérülés érte a gyerek törzsét, végül ez okozta a halálát.

image

Watermant a bíróság 

emberrablás és gyilkosság miatt mondta ki bűnösnek, az ítélethirdetés időpontját október 15-re tűzték ki. Életfogytiglani börtönre számíthat, feltételes szabadlábra kerülés lehetősége nélkül.

Néhány évvel ezelőtt két hasonló eset is történt Mexikóban. 2020 tavaszán egy nő elrabolt egy terhes tinédzsert, majd egy kővel agyonütötte, és a méhéből kivágta a gyereket. Mindezt azért, mert neki nem lehetett gyereke, férje pedig el akarta hagyni emiatt. 2022-ben kísértetiesen hasonló dolog történt, ekkor viszont a meddő nő és párja közösen rabolták el a kiszemelt áldozatot, majd fosztották meg magzatától.

Idén tavasszal pedig egy idős asszony ellen emeltek vádat Dél-Karolinában, aki halálra késelt egy 17 éves terhes kamaszlányt, Maylashia Hoggot néhány nappal a szülés előtt. 

Forrás: People

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!