Gyilkossági nyomozás indult egy houstoni lakástűzzel kapcsolatban

tűzoltó
Képünk illusztráció!
Fotó: Anadolu via AFP
Vágólapra másolva!
Hármas gyilkosságként vizsgálják azt a tüzet, amely vasárnap ütött ki egy házban Houston külvárosában, miután a nyomozók bizonyítékot találtak arra, hogy a lakásban holtan talált három emberrel a tűz keletkezése előtt végeztek - közölték a hatóságok.
Vágólapra másolva!

A Houstontól északnyugatra, a texasi Cypressben található kétszintes téglaházban keletkezett tüzet vasárnap reggel jelentették, és a tűz oltása közben a tűzoltók három holttestet találtak. 

A házban talált emberi maradványok egy anyáé, felnőtt fiáé és annak barátnőjéé voltak. Az áldozatokat hétfő délután azonosította a seriff hivatala: az 54 éves Kelly Ann Masciarelli, 23 éves fia, Kolin Paul Foster és barátnője, Cameryn Richards.

Úgy tűnik, ezek a személyek már a tűz keletkezése előtt meghaltak. Tehát ez egyértelműen gyilkosság, nem pedig a tűz és a füst okozta véletlen halál

- mondta a szóvivő.

A tűz reggel hét óra körül ütött ki a házban, a szomszédok hívták a segélyhívót.

Miután a tűzoltók bementek a házba, azonnal megtaláltak egy felnőtt nőt, és kivitték a házból az előkertbe. Miután a tüzet eloltották, az emeleten további két holttestet fedeztek fel

- áll a közleményben.

Mindhárom áldozatot a helyszínen halottnak nyilvánították. Hétfőn még nem volt világos, hogy tartózkodott-e még valaki az épületben.

A nyomozók jelenleg a boncolásra várnak, hogy megállapítsák a halál pontos okát. 

Mielőtt behatoltak volna az otthonba, a gyilkossági nyomozók házkutatási parancsot kaptak. Az otthont át kellett vizsgálni, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a tűz teljesen kialudt, és biztonságosan be lehet menni.

A tűzoltók azt mondták a rendőröknek, hogy egyértelműen szándékos gyújtogatás történt.

Az incidenssel kapcsolatban jelenleg is tart a nyomozás. A nyomozók több nyomot is követnek - számolt be róla az ABC.

Pár napja arról is írtunk, hogy egy férfi brutálisan megverte feleségét, majd családjára gyújtotta a házat. Miután megverte feleségét, Zachary benzint locsolt a házra, majd meggyújtotta azt. 

Négy ember és három kutya is meghalt egy szándékos gyújtogatásban Floridában is. A rendőrség letartóztatott egy 25 éves férfit, aki szintén a házban lakott, miután beismerte, hogy szándékosan gyújtotta fel a házat. A gyanúsítottat, Shawn Gossettet a mobilház közelében találták meg, miután a tűzoltók eloltották a tüzet. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!