Harry herceg elhagyja Meghan Markle-t

Harry,herceg,utazás
Fotó: X
Vágólapra másolva!
Harry herceg hivatalosan is bejelentette, hogy néhány hét múlva New Yorkba utazik. Felesége, Meghan Markle nem tart vele.
Vágólapra másolva!

Harry herceg hivatalosan is bejelentette következő utazásának időpontját és helyszínét. III. Károly kisebbik fia néhány héten belül New Yorkba látogat - írja az Express.

A bejelentés szerint 

Sussex hercege több jótékonysági kezdeményezés miatt utazik New Yorkba.

Részt vesz az African Parks, a The HALO Trust, a The Diana Award és a Travalyst megbeszélésein. Harry emellett tovább segíti egy nonprofit szervezet munkáját, amelyet feleségével, Meghannal, Sussex hercegnéjével közösen alapított.

Annak ellenére, hogy idén két nagyobb utazáson is volt feleségével, Meghannal - Nigériába mentek májusban, és Kolumbiába a hónap elején - Harry soron következő látogatása egyéni utazás lesz, amelynek során a herceg a szívéhez közel álló ügyekre fekteti a hangsúlyt. 

Az utazás egybeesik egy másik fontos eseménnyel is, hiszen szeptember 24-én adják át az Earthshot-díjakat.

Vilmos herceg még 2020-ban indította el ezt a versenyt, amelynek keretében 2030-ig minden évben öt-öt innovatív zöld projektet támogatnak. A díj a környezetvédelem Nobel-díjaként híresült el. 

Egyelőre nem tudni, hogy Katalin hercegné férje személyesen is részt vesz-e az eseményen. 

Harry herceg és bátyja, Vilmos már évek óta nincsenek jóban, nem beszélnek egymással. Nemrég arról írtunk, hogy Katalin hercegné eldöntötte, kibékíti őket. Az elmúlt években Harry és Vilmos herceg kapcsolatuk fokozatosan romlott: a 2021-es Harry és Meghan Oprah-interjú nagy port kavart a családban és a médiában egyaránt, majd egy év múlva a pár bejelentette a királyi családból való kilépését és egy Netflix sorozatban is elmondták a véleményüket. 

Végül Harry herceg egy könyvet is írt Tartalék címmel, aminek a megjelenése óta Vilmos nem beszélt vele és szigorúan megtiltotta, hogy bármilyen formában visszatérjen a családba, a helyzeten pedig az sem segít, hogy testvére és Meghan Markle az Egyesült Államokban élnek. Úgy tűnik, hogy a két testvér viszonyát csak Katalin hercegné hozhatná helyre. A Closer magazin forrása szerint a hercegné mindennél jobban vágyik arra, hogy a testvérek tisztázzák a félreértéseket.

 Katalin Harry-re néz, és egy nagyon elveszett lelket lát. Még mindig hihetetlenül szereti őt, és nagyon elszomorítja, hogy ilyen helyzetbe került. 

Egy informátor azt mondta:

Teljesen elszakadt az egész családtól, és most úgy tűnik, hogy ezt a falat nem lehet lebontani. 

Hozzátette: Katalin nagyon szeretné, ha Vilmos megpróbálná ezt a helyzetet helyrehozni, de ő határozottan kitart amellett, hogy Harry nem érdemel kegyelmet. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!