A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásImane Khelif-Anna Hamori

Négyfülű cicát fogadott be egy állatmenhely - videó

Vágólapra másolva!
Négyfülű macskát vittek be egy állatmenhelyre, három testvérével együtt. A cica egészséges és örökbefogadójára vár a menhelyen.
Vágólapra másolva!

A Tennessee állambeli True Rescue állatmenhely elmondása szerint július 30-án érkezett hozzájuk egy négy füllel született cica. Az állatmentők Facebook-on azt írták: 

Ez a cica ma érkezett a menhelyünkre 3 másik testvérével együtt, és egy ritka genetikai mutációval rendelkezik, mivel NÉGY füllel született! Jól "hallottátok" !

A cica, akit a mentőszolgálat Audio-nak nevezett el, három másik macskával érkezett a True Rescue-hoz, akiket mind elhagyatottan találtak egy dobozban. Audio körülbelül 8 hetes és 0,9 kg-ot nyom - írja a People.

Állatorvos fogja megvizsgálni, de amennyire tudjuk, a belső füle teljesen normális, és nem fog problémát okozni, azon kívül, hogy extra lebenyeket tisztítani kell!

 - tette hozzá a mentőszolgálat a bejegyzésében. Korábban arról is beszámoltunk, hogy egy négy füllel született macskát fogadott örökbe egy pennsylvaniai nő. Aslan, a rövidszőrű házimacska egy extra pár fület visel a fején, amelyek közvetlenül az első pár mögött helyezkednek el. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!