A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
4
Ezüstérem
5
Bronzérem
5
HUNBőhm Csaba
18:11ÖttusaÖsszesített
HUNMagyarország
19:35VízilabdaGyőztes QF 3-Győztes QF 4
HUNMárton Viviana
21:19TekvondoViviana Marton-Aleksandra Perisic
NyílNyíl

Lányokkal erőszakoskodott a Taylor Swift koncerten merényletet tervező terrorista

Vágólapra másolva!
Már három gyanúsítottat vett őrizetbe az osztrák rendőrség a Taylor Swift koncertek ellen tervezett merényletsorozat kapcsán. Az egyik férfi neve is nyilvánosságra került és osztálytársai elmondták, többször molesztált lányokat iskolájában.
Vágólapra másolva!

Az Origo is több ízben beszámolt róla, hogy terrorveszély miatt lemondták Taylor Swift bécsi koncertjeit. Szerdán letartóztattak két fiatalt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy iszlamista támadásokat terveztek az osztrák fővárosban tervezett koncerteken. A legidősebb, 19 éves gyanúsítottat Beran A. néven nevezték meg - írja a Daily Mail.

Többször is erőszakoskodott diáklányokkal, fogdosta őkett egy üzleti iskolában. 

- erősítették meg több forrásból. A Profil című német magazin szerint állítólag Beran A. egy neunkircheni üzleti iskolába járt, ahol egy évet meg kellett ismételni, és volt osztálytársai szerint többször is erőszakos volt. Állítólag egy veszekedés során megragadta egy vele egykorú lány nyakát és a falhoz szorította. A férfi egy volt osztálytársa újságíróknak elmondta, hogy az utóbbi időben

sokat változott a férfi megjelenése és elszigetelődött. 

A német hírforrások szerint Beran A.-t a berlini fanatikus gyűlöletprédikátor, Abul Baraa online befolyásolta. Baraa - valódi nevén Ahmad Armih - a német biztonsági szolgálatok körében jól ismert szélsőséges nézeteiről, akinek 46 ezer követője van az Instagramon és több mint 81 ezer a TikTokon. 

A Bécsben letartóztatott harmadik merénylő, 

egy 18 éves iraki származású férfi, aki néhány napja esküdött hűséget az ISIS-nek. A harmadik gyanúsított is az ausztriai Taylor Swift-koncerten akart vérfürdőt rendezni és terrorizmussal vádolták meg.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!