A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
6
Bronzérem
5
HUNCsipes Tamara | Gazsó Alida Dóra
13:00Kajak-kenuKajak 500m döntő A
HUNMuszukajev Iszmail
13:00BirkózásIszmail Muszukajev-Haji Aliyev
HUNMagyarország
14:00VízilabdaHungary-Italy
NyílNyíl

Egy nő a családja előtt fulladt a Temes folyóba

Vágólapra másolva!
Romániában, a Temes folyóban fürdőzött egy nő a két lányával, majd mindhárman elmerültek. A parton lévő családtagok egyből a segítségükre siettek, a két kislányt sikerült kimenteni a vízből, az anyát azonban nem.
Vágólapra másolva!

Pénteken délután, Bázos település közelében mint ki a Temes folyó partjára fürdőzni egy család. A 38 éves nő és a 13, valamint 15 éves lányai belementek a folyóba, azonban egy idő után mindhárman elsüllyedtek. 

A parton lévő családtagok gyorsan a segítségükre siettek, a két kislányt sikerült is kivinniük a partra, a nőt viszont nem. 

Képünk illusztráció 
Fotó: ML5909/Pixabay

A helyszínre hívott mentőegységek már nem tudták megmenteni a nő életét – írja a Maszol

Nemrég megírtuk, hogy egy holttestet találtak egy csehországi víztározóban. A férfit már hétfő este óta keresték a mentőcsapatok, de csak kedden délután találták meg a vízben. Vizsgálják a halál okát. Arról is beszámoltunk, hogy vízbe fulladt egy tinédzser Floridában. A 13 éves Anna Beaumont családjával a Discovery Cove nevű vidámparkba látogatott el május 28-án. Miután fuldokolni kezdett a vízben, újra kellett éleszteni. Az orvosok erőfeszítései ellenére a kórházban nem lett jobban, három nap múlva meghalt.

Július 1-jén strandolás közben három ember tűnt el Tokaj térségében a Tiszánál. Az eltűntek keresésében a borsodi rendőrök és a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai és a társszervek is részt vettek. A keresés hamar eredményt hozott, július 2-án, kedden megtalálták az eltűnt fürdőzőket, akiknek csak a holtteste került elő. Egy 17 éves fiú és egy 16 éves lány mellett, valamint egy 49 éves férfi is a vízbe fulladt. Ahogy az később kiderült, a személyes holmijukat és egyikük kutyáját járókelők találták meg, akik azonnal értesítették a rendőröket. 

Márciusban egy kecskeméti családi házban történt tragédia, amikor is a három éves kisfiú, Andor valahogy kiszökött a házból, a hátsó kertbe tipegett, majd belecsúszott a kerti tóba. A mentősök hosszú ideig próbáltak életet lehelni a kisfiúba, de nem sikerült megmenteni, Andor még a helyszínen meghalt.

Júniusban hét fürdőzőt ragadott el a Garam folyó Felvidéken, egy magyarlakta községnél, a helyszínre kiérkező mentőknek öt személyt sikerült megtalálniuk és a partra segíteniük. Egy 20 és egy 22 éves fiatalember viszont eltűnt a víz felszíne alatt. Négy nap kutatás után megtalálták a testvérek holttestét. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!