A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
14:00KézilabdaSpanyolország-Magyarország
HUNHámori Luca
16:18ÖkölvívásAnna Hamori-Marissa Williamson
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
HUNMagyarország
22:03ÚszásSzabad 4 x 200m
NyílNyíl

Teljesen jogos Trump kritikája Sorosékkal szemben

Soros György.
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
Ortodox rabbi vagyok, és tudom, hogy mi, ortodox és hagyományos zsidók milliói így érzünk, ahogy a hívő katolikusok is szégyellik az olyan "katolikusként" képmutatókat, mint Biden, Pelosi és az a tömeg, akik naponta szembeszállnak a Vatikánnal – erről írt Dov Fischer rabbi.
Vágólapra másolva!

Dov Fischer rabbi X-en közzétett bejegyzésében arra mutat rá, hogy Trumpnak teljesen igaza van abban, hogy az “öngyilkos baloldali” Schumer-Soros-Emhoff "zsidóknak" "meg kell vizsgálni az elméjét", amiért az Obama-Biden-Harris féle demokratákra szavaztak. Amikor Sid Rosenberg, a New York-i ABC rádió büszke zsidó műsorvezetője azt mondta, hogy az ilyen típusok "rossz zsidók", Trump egyetértett, és én azt mondtam: "Ámen, testvér!" – írta a tuzfalcsoport.blogstar.hu 

„Ortodox rabbi vagyok, és tudom, hogy mi, ortodox és hagyományos zsidók milliói így érzünk, ahogy a hívő katolikusok is szégyellik az olyan "katolikusként" képmutatókat, mint Biden, Pelosi és az a tömeg, akik naponta szembeszállnak a Vatikánnal”- zárja bejegyzését Dov Fischer rabbi a Koalíció a Zsidó Értékekért nyugati regionális alelnöke.

“Egy 2500 ortodox rabbit tömörítő szervezet országos alelnöke vagyok. Egy több mint egymillió zsidóból álló közösséget vezetünk. (…) Ugyanakkor senki sem frusztrálódik nálunk jobban, amikor egy Bernie Sanders, Chuck Schumer, egy Soros György vagy Doug Emhoff zsidóként jellemzi magát. Hogy egy kifejezést használjak: "Nem a mi nevünkben". Ezek a szereplők nem tartják be a zsidó szombatot annak törvényei szerint. Nem esznek kóserül. Büszkék azokra a gyerekeikre, akik homoszexuálisokhoz vagy leszbikusokhoz (Schumer) vagy Izrael-ellenes arab muszlimokhoz (Soros), vagy egyszerűen csak nem zsidókhoz mennek hozzá, akik nyomást gyakorolnának Izraelre, miközben a gyerekeik pénzt gyűjtenek a "palesztinoknak" (Emhoff) teszi hozzá Fischer friss írásában.

A teljes írást itt olvashatják. 
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!