Étterem teraszára hajtott egy autós Minnesotában, meghalt két ember

Vágólapra másolva!
Meghalt két ember, miután egy autó egy étterem teraszára csapódott vasárnap este. A sofőrt letartóztatták gépjárművel elkövetett emberölés miatt.
Vágólapra másolva!

A hatóságok szerint két ember meghalt, miután egy autó sofőrje egy minnesotai étterem teraszára csapódott vasárnap este. További három ember megsérült a borzalmas balesetben, ami este 8 óra körül történt a St. Louis Parkban található Park Tavernben – számolt be róla a New York Post.

A rendőrség szerint 

a férfi megpróbált leparkolni, mielőtt a teraszra hajtott volna.

 Gépjárművel elkövetett emberölés miatt letartóztatták, az esettel kapcsolatban további információkat nem közöltek.

Az étterem több mint 60 éve működik,

 kezdetben 50 vendég fogadására volt alkalmas, ma már 500 fős rendezvényeket is tartanak.

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, egy elégedetlen ügyfél autóval hajtott be egy kínai kereskedésbe. Egy floridai férfi pedig nagy sebességgel csapódott egy kisboltba. Átszakította az üzlet ajtaját, és egy gyalogost is magával sodort, aki beszorult az autó és egy fémszerkezet közé.

Arról is írtunk, hogy egy 45 éves férfi belehajtott pick-upjával az amerikai Colorado államban található Grand Junction rendőrkapitányságának előcsarnokába. A sofőrt több vádpont miatt, többek között gyilkossági kísérlet miatt letartóztatták. Egy rendőr meghalt, amikor elgázolta egy menekülő autó a Keleti pályaudvar közelében. A rendőrök üldözték az autót, és több lövés is eldördült. Szemtanúk az Origónak azt mondták, hogy a rendőrt elgázolta egy menekülő BMW, amely előtte már ütközött egy rendőrautóval.

Nemrég halálra gázolt egy gyalogost egy hulladékszállító teherautó Nagykanizsán. A hulladékszállító jármű vezetője egy 37 éves nőt ütött el a nagykanizsai Kossuth téren. A gázolás körülményei egyelőre ismeretlenek.

Az elgázolt nő a helyszínen meghalt.

Az MTI információi szerint a baleset a térnek azon a részén történt, ahol járművek és gyalogosok egyaránt közlekedhetnek. A Zala Vármegyei Hírportál úgy tudja, hogy a baleset reggel 6 óra 20 perckor történt, és az ügyben a rendőrség eljárást indított. 

Tavaly októberben egy kidőlt kerítés ölt meg egy gyereket egy pesterzsébeti általános iskolában, a kerítést egy teherautó döntötte ki.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!