A világhírű rapper Diddy bedrogozott, majd szexuálisan zaklatott egy férfit

Vágólapra másolva!
Sean Diddy Combs, aki most a Diddy művésznevet használja, beperelték szexuális zaklatás miatt. A tárgyaláson nem jelent meg, így százmillió dollárt kell kifizetnie.
Vágólapra másolva!

Hihetetlen összeget, 100 millió dollárt (több mint 35 milliárd forint) nyert peres úton egy férfi Sean Diddy Combstól, akit szexuális zaklatással vádolt, miután a rapper-üzletember nem vitatta a vádakat egy michigani bíróságon. Az 51 éves Derrick Lee Cardello-Smith által megfogalmazott vádak szerint a híresség akkor inzultálta, amikor Detroit közelében dolgozott egy étteremben. A férfi állítása szerint Combs bedrogozta és szexuálisan zaklatta egy buliban – írja a The Guardian.

A jelenleg börtönben lévő Cardello-Smith végül úgy döntött, hogy bepereli Sean Diddy Combst, 

és a férfi szerint a rapper 2,3 millió dollárt ajánlott fel neki, ha ejti az ügyet. 

Miután azonban Combs nem jelent meg a hétfői tárgyaláson, a bíró 100 millió dollárt ítélt meg Cardello-Smith számára, aki egyébként maga is több szexuális bűncselekmény után került börtönbe. A férfi a börtönben jogot is tanult, és számos eljárást indított büntetése alatt - teszi hozzá a Világgazdaság. Ezekben a leghíresebb vádlott Sean Combs.

Sean John Combs, P. Diddy
Diddynek 100 millió dollárt kell fizetnie szexuális zaklatásért
Fotó: Instagram.com/p.diddy_vu/

Nemrégiben egyébként egy videófelvétel került elő a rapperről, amelyen jól látható, hogy a földön rugdossa magatehetetlen barátnőjét, Cassie Venturát. A felvétel még 2016. március 5-én készült az InterContinental Hotelben. 

A sokkoló videón a rapper félmeztelenül, a derekára tekert törölközővel látható, amint Cassie-t üldözi a hotel folyosóján

Amikor a nő megpróbált bejutni a liftbe, a férfi a tarkójánál fogva megragadta, és a földre fektette, ahol iszonyú erővel rugdosta szerelmét, aki eközben teljesen mozdulatlanul feküdt.

Diddy a kapucnis pulcsijánál fogva visszarángatta a szobájukba a nőt, majd úgy tettek, mintha semmi nem történt volna. Két nappal később a pár kézen fogva jelent meg a vörös szőnyegen a The Perfect Match című film premierjén, március 7-én.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!