Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Most kezdődő új kapcsolatok feltehetően gyakorlatias, józan és szilárd alapokon állnak majd.Jó alkalom arra is, hogy üzleti ügyeinkkel foglalkozzunk vagy beszerzéseinket intézzük, mivel gyakorlatiasan, tárgyilagosan, körültekintően és tisztességesen járunk el.

Kíváncsi rá, mit hoz a jövő? Ha szeretné, minden reggel SMS-ben üzennek a csillagok! Ezen az oldalon rendelheti meg saját, személyre szóló napi horoszkópját SMS-ben!



Este a Hold kvadrátba kerül a Vénusszal, ami kiválthatja belőlünk anyáskodó ösztöneinket, és ezt vagy meleg, szeretetteljes támogatásként fejezzük ki, vagy túlzott gondoskodás, illetve féltékenykedés formájában. Nagyon szerelmesnek érezhetjük magunkat, de tartsuk szem előtt, hogy hagynunk kell némi mozgásteret társunknak is. A mirigy problémákra hajlamos, illetve menstruációs zavarokkal küszködő embereknek nehézségeik támadhatnak e tranzit idején.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!