A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Vegyünk egy jó aromaterápiás fürdőt, utána pedig foglalkozzunk valami kellemes, vidám dologgal, ami igazán kikapcsol minket. Jó lenne, ha a mai napon elmennénk a csontkovácshoz, vagy egy jó masszőrhöz.

Jó lenne tisztában lenni azzal, milyen éjszakára számíthatsz, de nem ismered még kívülről-belülről legújabb szerelmed érzékeny pontjait?
Rendelj szexhoroszkópot SMS-ben!
Szeretnéd minden reggel tudni, aznapra mit üzennek a csillagok? Rendeld meg napi horoszkópod SMS-ben!


Nagyon alkalmas a mai nap arra, hogy fogyókúrába kezdjünk, ugyanis kitartásunk sokkal nagyobb lesz a Bak jegynek köszönhetően. Emellett lábunkat, vagy más testrészeinket is a mai napon érdemes szőrteleníteni, hiszen hosszabb hatása lesz, mint más napokon, a szőr lassabban fog visszanőni.

A Hold még mindig a Bakban tartózkodik, ha kisebb kozmetikai beavatkozásokra van szükségünk, érdemes a mai napra időzíteni. Sebek keletkezésének esélye kisebb, de azért legyünk óvatosak. Szintén alkalmas nap a láb és a kéz körmeinek ápolására, levágására és reszelésére.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!