Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Vegyünk egy jó aromaterápiás fürdőt, utána pedig foglalkozzunk valami kellemes, vidám dologgal, ami igazán kikapcsol minket. Talán egy kicsit indulatosak is lehetünk ezen az estén, de annyira ellenőrzés alatt tartjuk saját magunkat, hogy igazából nem is bújik ki a szög a zsákból.

Este a Hold quincunxban áll a Jupiterrel. Ezt azt jelentheti, hogy sokkal kevésbé tudjuk egymás elfogadni, mint más napokon. Ezért ez az este nem kedvez sem a szerelmes összebújásnak, sem annak, hogy most beszéljük meg problémáinkat. Inkább máskor helyezzük új alapokra kapcsolatunkat. Talán ma elgondolkodhatunk azon, hogy mennyire fogadjuk el embertársainkat, és azoknak másságát. Hiszen húsvét napján az elfogadás témája amúgy is esedékes lehet számunkra.

Jó lenne tisztában lenni azzal, milyen éjszakára számíthatsz, de nem ismered még kívülről-belülről legújabb szerelmed érzékeny pontjait?
Rendelj szexhoroszkópot SMS-ben!
Szeretnéd minden reggel tudni, aznapra mit üzennek a csillagok? Rendeld meg napi horoszkópod SMS-ben!


Reggel nehezen ébredünk, minden lassabban megy, szánjunk egy kicsit több időt a készülődésre és munkába menet az utazásra. Csontjainkat, térdeinket, izületeinket óvjuk, ez a nap nem a legalkalmasabb arra, hogy erőteljes sportolásra szánjuk rá magunkat. Emellett ez a nap mindenféle bőrápolásra is nagyon alkalmas. Érdemes tehát szabadidőnkben inkább visszavonulni és bőrünk, hajunk, körmeink állapotára koncentrálni. Ilyenkor kedvező hatásúak a haj- és arcpakolások.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!