Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kaphatunk a mai napon felelőtlen ígéreteket is, és előfordulhat, hogy mi informálunk félre másokat. Tehát a legjobb, ha a mai napon nem hozunk komoly döntéseket, és ha lehet, ne írjunk alá hivatalos papírokat.

Hold már a Bika csillagjegyben tartózkodik. Ezen a napon tegyünk meg mindent torkunk, mandulánk, fogaink és füleink érdekében. Ha lehet, hangszálainkat kíméljük meg ezen a napon. Fogyasszunk rendszeresen mézet, mézes gyógyteákat. A torokfájás aktuális probléma lehet ezekben a napokban. Figyeljünk erre öltözködésünknél. Ha lehet, ne menjünk túlzsúfolt helyekre. Itt könnyebben megtalálnak minket az ártalmas vírusok.

A másik gyakori panasz, ami ebben az időszakban előfordul, az a fülfájás, középfülgyulladás problémája. Ennek szellemi üzenete, hogy gondolkodjunk el azon, hogy vajon az utóbbi időben mit nem akartunk meghallani? Kezelése rendkívül egyszerű: szerezzünk be orbáncfűolajat, és egy-egy cseppet cseppentsünk mindkét fülünkbe.

A mai napon még mindig nem megfelelő az időpont a fogászati kezelésekre. Ha viszont akut problémánk van, akkor nem halaszthatjuk el a fogorvos felkeresését.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!