A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Heti horoszkóp 2004. február 10-16-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Ezen a héten a hűség kérdése kerül központi szerepbe életedben. Könnyen lehet, hogy részed lehet egy nagyon csábító, és érzéki találkozásban, amely azonban nem szól másról, mint érzéki vonzerőről. Ez a kis érzéki kaland próbára teszi hűségedet és ragaszkodásodat. Vigyázz azonban, mert könnyen kipattanhat ez a titok. Olyan helyzet elé nézel, amikor a tanításokat, és próbákat egy titkos viszony lehetőségén keresztül kapod meg, amelybe lehet, hogy jobb, ha bele sem mész. Hiszen egy ilyen találkozás, amelyben nem az érzelmi tartalom a döntő, csak ideig-óráig lehet érdekes.

Bika (április 21. - május 20.)
Meglehet, hogy munkahelyeden megsértetted egyik-másik kollégádat, akik most úgy tesznek, mintha minden rendben lenne közöttetek. Azonban ez korántsem így van, a harag és a megbántottság ott munkál a lelkük mélyén. Ez azt eredményezi, hogy kihasználnak majd minden adandó alkalmat arra, hogy visszafizessék nem helyénvaló gesztusaidat. A legrosszabb az, hogy nem nyíltan teszik ezt, hanem fű alatt, és így még csak felkészülni sem tudsz a támadásokra. Elejét vehetnéd ennek a folyamatnak akkor, ha néhány igazán szép megnyilvánulással kibékítenéd a körülötted élőket.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Szerelmi életedben ott munkál lelkedben a vágy, hogy kicsit többnek mutasd magadat, mint amilyen valójában vagy. Leginkább anyagi helyzetedet szeretnéd sokkal jobbnak mutatni, mint amilyen, mert azt hiszed, hogy a jó anyagi háttér minden esetben vonzó a másik számára. Azonban az igazán nagy vonzalmak esetében teljesen mindegy, hogy ki milyen anyagi körülményekkel rendelkezik, nem ez az elsődleges kérdés. Felesleges becsapnod önmagadat és párodat ezzel a színjátékkal. Hiszen nem a pénzedet fogja vonzónak találni benned, ha komoly kapcsolatot szeretne kezdeményezni veled. Ha egy kapcsolat elején nem vagy őszinte, akkor komoly bonyodalmakkal számolhatsz.

Rák (június 22. - július 22.)
Ebben az időszakban félelmeid felerősödhetnek, és lelkedben olyan folyamatok indulnak el, amelyekkel nem szívesen nézel szembe. Leginkább munkád és karriered területe foglalkoztat, sokat aggódsz az előrejutásod miatt. A másik terület, amellyel kapcsolatban félelmeid vannak, családi életed területe, sokat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon megmaradhat-e a harmónia közted és a párod között. Nagyon bölcs gondolat lenne, ha tudatosan az élet derűsebb oldalát néznéd, és többet foglalkoznál boldog, örömet adó gondolatokkal. Hiszen a jó és pozitív gondolatok csupa jó eseményt fognak életedbe behozni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Életed középpontjában - hasonlóan a múlt heti időszakhoz - még mindig kapcsolataid állnak. Most a szerelem és erotika területe kerül előtérbe, és még inkább az a téma, hogy milyen módon hatsz másokra. Több olyan eseményt is átélhetsz, amelyeket nagyon hízelgőnek találsz, hiszen többen is kinyilvánítják vonzalmukat irántad. A kérdés az, hogy csak azért tápláltad-e az érintettekben a vonzalom érzését, mert ez hiúsági kérdés nálad vagy részedről is alapja volt ezeknek az érzelmeknek. A leglényegesebb most az, hogy ezeket a kérdéseket valóban megvizsgáld a lelkedben, csak ekkor lehet felhőtlen a magánéleted.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Váratlan pénzek folyhatnak be munkád során, méghozzá egy jóakaródnak köszönhetően, aki lelkesen támogatja karrieredet, és lehet, hogy titkolt érzelmi szálak is fűzik hozzád. Ez persze nem jelenti azt, hogy támogatásra szorulsz munkád során, hiszen mindenki tudja, hogy pontosan és nagyon jól végzed a feladataidat. Ám a támogatás mindenkinek jól jöhet, bár néha az árát is meg kell fizetni. A kérdés az, hogy te táplálsz-e az illetővel szemben gyengéd érzelmeket vagy sem. Nem árt, ha tisztázod magadban ezt a kérdést. Ha nem érzel vonzalmat, akkor ideje tiszta vizet önteni a pohárba, és megköszönni az eddigi segítséget.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Ezen a héten rendkívüli érzékenységgel, és szentimentalizmussal áld meg téged az ég. Sokat gondolkodsz múltbéli eseményeken, és titkon a nosztalgia érzése is megérint. Egészen odáig mehet ez a hangulati állapot, hogy régi szerelmedet megkeresed, és megkísérled vele felvenni a kapcsolatot. Azonban jól teszed, ha elgondolkodsz a régi bölcsességen, miszerint felmelegítve csak a töltött káposzta jó. Vagyis azok a problémák, amelyek miatt véget ért az adott kapcsolat valószínűleg ismét felmerülnek majd, hiszen alapvetően senki sem változhat át, legfeljebb a személyisége csiszolódik egy kicsit. A kérdés az, hogy ez a változás elég-e a boldogsághoz.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Egy olyan kapcsolatod van kibontakozóban, amely egy olyan emberrel jön létre, aki egy kicsi más mint te. Annyira nem illetek össze, hogy mások is észrevehetik a kapcsolat furcsaságát. Barátaid kétkedve nézik ennek a szerelemnek a bimbózását, és megállapíthatják, hogy bizony ez a viszony nem lesz hosszú életű. Rámutatnak majd arra, hogy nehezen tudják elképzelni azt a tényt, hogy valódi vonzalom van közöttetek, annyira elüt egymástól személyiségetek. Hiába, az ellentétek vonzzák egymást. Lehet, hogy így van, de figyelj arra, hogy az ellentétes karakterű emberek izgalmasak egymás számára, de a hétköznapokban már nem annyira jönnek ki jól egymással.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Már megint nehezedre esik elfogadni, hogy az emberek - és ez a hozzád közel álló emberekre is vonatkozik - nem úgy működnek, mint ahogy te azt szeretnéd. Sajnos a gondolataidat sem találják ki, és nem törik állandóan a fejüket azon, hogy miként járhatnának a kedvedben. Pedig olyan jól esne neked, ha bonyodalommentesen, és a te kedved szerint forogna a világ - ha lehet körülötted. Azonban véletlenül sincs így, és még az is meglehet, hogy egyesek hisztisnek, vagy akarnoknak bélyegeznek meg téged, amikor már elfogy a türelmük irányodban. Lehet, hogy neked is tenned kellene valami a kapcsolataidért. Ha más nem is, de egy kicsit több tolerancia nem ártana a részedről!

Bak (december 22. - január 20.)
Mindig magasra teszed a mércét saját magaddal kapcsolatban és elvárod, hogy a környezetedben élő emberek is pont olyan tökéletesek legyenek, mint te. Sajnos napról-napra bebizonyosodnak hibáik, és a kérdés az, hogy így is megfelelőek lesznek-e neked. Gondolj csak bele a helyzetükbe: nehéz lehet egy tökéletes emberrel együtt élni, aki mindig tudja a kötelességét, és mindig a legjobb formáját mutatja. Munkájában tökéleteset alkot, családjával szemben kötelességtudó. Gondolkodj el a régi bölcsességen: a lónak is négy lába van, és mégis megbotlik. Ezzel szemben az embereknek csak két lábuk van, tehát sokkal könnyebb nekik megbotlani.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Mostanában nagyon különleges érzelmek érintenek meg, és az intuitív oldalad is nagyon megerősödött. Előfordulhat, hogy előre meglátsz bizonyos eseményeket, vagy történhet olyan is, hogy látod más emberek gondolatait, és előbb tudod, mit szeretnének mondani, mintsem szavakba öntenék mondandójukat. Ez a lelkiállapot sok érzékenységgel, de rengeteg bizonytalansággal is jár. Hiszen felborulhatnak azok a bejáratott struktúrák, amelyek eddig gondolatvilágodat, problémamegoldó képességedet jellemezték. Új szemléletek költöznek be életedbe, és gondolataidba, ez pedig változást jelent, amellyel meg kell birkóznod.

Halak (február 20. - március 20.)
Ez az időszak számodra olyan világokkal való találkozásokat jelent, amelyek hétköznapi nyelven a titkok világának rejtélyeit hozzák be az életedbe. A titok - mint a rejtélyek világa - sok izgalmat és meglepetést rejteget számodra. Ez a hét lehetőséget ad neked, hogy egy kicsit elmélyedj ebben a világban, hiszen titokzatos és intuitív lényedtől ez amúgy sem áll távol. Az e heti események arra is figyelmeztethetnek téged, hogy a realitás és az irreális világ közötti egyensúly létezik, amit te is megtalálhatsz. Számodra e két világ egyesítése akár életfeladat is lehet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!