A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Premier League hétvégi első fordulójával egy időben a tippelgetések is megkezdődtek, szakírók sora próbálja eltalálni, melyik csapat lesz a bajnok és kik kaphatják a szezon végén az egyéni díjakat. Nos, mindkét kategóriában van magyar érdekeltség, természetesen a Liverpool és Szoboszlai Dominik révén.

A brit bulvárlap, a Daily Star sportújságírói abban szinte kivétel nélkül egyetértenek, hogy a Bajnokok Ligáját az új formában induló idényben is a Real Madrid nyeri. Hazai pályán, azaz a Premier League-ben ugyanakkor már sokkal színesebb a kép, a legtöbben ugyan a Manchester City és az Arsenal bajnoki címét jósolják, de akad, aki szerint a Liverpool emeli majd a magasba a trófeát.

SZOBOSZLAI Dominik
Szoboszlai remekül futballozott az Ipswich Town ellen
Fotó: MTI/EPA/Tolga Akmen

Az év játékosa díjra kapott szavazatot Martin Ödegaard, Erling Haalandi, Phil Foden és Rodri is, 

de Adam Cailler szerint a legbecsesebb egyéni elismerést nem más fogja kapni, mint Szoboszlai Dominik!

A szakíró az első forduló után máris dörzsölheti a tenyerét, hiszen a Liverpool 2-0-ra nyert az újonc Ipswich Town otthonában, amiben hatalmas szerepet játszott a második félidőben parádézó Szoboszlai Dominik is.

"A Liverpool mindenkit meglep azzal, hogy az átigazolási időszak vége előtt csak egy játékost szerződtet, mégis mindenkit felülmúl a csapat, és megszerezheti a bajnoki címet" - idézi Caillert a Ripost, amelyik a számok nyelvén is megmutatja, milyen jól játszott a gólpasszt is adó magyar támadó. Ezek szerint 

ő hozta össze a legtöbb helyzetet a Liverpoolnak (3), a második legtöbb labdaszerzést hajtotta végre a középpályán (4) és a passzainak 91%-a sikeres volt (39/43).

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!