Vágólapra másolva!
Az OSC a második mérkőzést is megnyerte a címvédő Honvéd ellen a Floriol nőivízilabda ob I döntőjében, így már csak egyetlen siker választja el a végső győzelemtől.

eredmény, döntő, 2. mérkőzés:
OSC-Cemelog - Domino-Honvéd 12-11 (3-4, 2-1, 3-3, 4-3)
a párharc állása:
2-0 az OSC javára.

A Kőér utcában büntetőkkel megnyert első összecsapás után a margitszigeti Hajós uszodában rendezett második mérkőzésnek az volt a tétje, hogy a három nyert találkozóig tartó fináléban egyenlít-e Györe Lajos együttese, vagy a kupagyőztes kerül egy lépéssel még közelebb a végső sikerhez.

Az elején a vendégek vezettek 1-0-ra, 3-2-re, majd 5-3-ra is, a hazaiak azonban fordítani tudtak 7-5-re. A változatosság jegyében ekkor Honvéd-gól következett, s 8-8-nál és 10-10-nél ismét döntetlenre álltak a felek.

Az utolsó percekben aztán a hazaiak éltek jobban lehetőségeikkel, így elhúztak 12-10-re és a vendégcsapatnak már csak szépítésre tellett az erejéből.

A legeredményesebb az OSC-nél a válogatott átlövő Primász Ágnes volt négy góllal, de ugyanennyiszer talált be a Honvéd szintén válogatott védője, Györe Anett is. A harmadik mérkőzést hétfő este 20 órától játsszák a Kőér utcai uszodában.

a 3. helyért, 2. mérkőzés:
Dunaújvárosi Főiskola-ELCO-DVCSH - Hungerit-MetalCom-Szentes 8-11 (2-5, 3-2, 2-2, 1-2)
A párharcot 2-0-ra a Dunaújváros nyerte.

Mindent egy helyen az Eb-ről