Vágólapra másolva!
Budapesten jár orvosi egyetemre, a Fradinál edz, de minden hétvégén hazarepül klubja, a Buxtehude nőikézilabda-csapatának mérkőzésére Kaja Schmäschke. A 22 éves irányító azonban nem szerződik a Népligetbe.

Hamburgi információk szerint a Ferencváros nőikézilabda-csapatánál edz a tavalyi Challenge-kupa győztesének, a német Buxtehude csapatának 22 éves irányítója, Kaja Schmäschke.

A hatszoros junior válogatott játékost nem vették fel a hamburgi egyetemre, így Budapesten folytatja tanulmányait, ám klubja minden mérkőzésére vissza is repül.

"Nincs róla szó, hogy leigazolnánk a Buxtehude játékosát, hiszen Szucsánszki Zita és Dajka Bettina személyében a magyar válogatott egyik irányítója, valamint az egyik legnagyobb tehetség nálunk szerepel ezen a poszton. Schmäschke édesapjával járt nálunk, néhány edzésen részt vett az ifiben" - nyilatkozta róla Elek Gábor, a Ferencváros edzője a Kézi.hu szakportálnak.

A 22 éves, 175 cm magas irányító 2008 óta szerepel a Buxtehude csapatában, eddig 50 Bundesliga-mérkőzésen 45 gólt szerzett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!