Vágólapra másolva!
Amikor vészesen fogy az idő, és egy hokicsapat hátrányban van, a legkézenfekvőbb megoldás, hogy az edző lehívja a jégről a kapust, hogy helyette egy mezőnyjátékost küldjön be, hátha sikerül az egyenlítés. Az Anaheim is kockáztatott az Edmonton ellen, és Corey Perrynek sikerült is gólt ütnie, igaz, ezzel nem az egyenlítést érte el, hanem azt, hogy a vendégek növeljék előnyüket. Perry passzát ugyanis a többiek elvétették, a korong pedig akadálytalanul csúszott végig a pályán, hogy végül a hálóban pihenjen meg.


Az Anaheim a vereséggel megszakítás nélkül ötödik alkalommal hagyta el vesztesen a jeget, a nyugati utolsó Edmonton pedig 17 összecsapás alatt csupán harmadik sikerét aratta. A Phoenix Coyotes sorozatban hatodszor diadalmaskodott, ezúttal a Vancouver Canucks csarnokában gyűjtötte be a két pontot.

A liga legrosszabb csapata, a New York Islanders sorozatban tizenharmadik mérkőzésén kapott ki, ezúttal legalább a hosszabbításig kihúzták a Szigetlakók, de az Atlanta végül begyűjtötte a két pontot. A New York-i csapat utoljára csaknem húsz éve, 1990 márciusában produkált ilyen katasztrofális szériát.

A Detroit Red Wings 3.2 másodperccel a vége előtt egyenlített, majd a ráadásban a győzelmet is megszerezte a vendég Calgary Flames ellen.

eredmények:
Atlanta Thrashers - New York Islanders 2-1, hosszabbítás után
Detroit Red Wings - Calgary Flames 5-4, h.u.
Anaheim Ducks - Edmonton Oilers 2-4
Vancouver Canucks - Phoenix Coyotes 2-3

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!