Vágólapra másolva!
A Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO nőikézilabda-csapata csütörtökön megtartotta a 2013-2014-es szezon első edzését. A csapatra az elkövetkező hetekben első sorban komoly fizikai alapozások várnak, erre építi fel a labdás és taktikai edzéseket Ambros Martín vezetőedző.

Amorim nyara az esküvőről szólt

"A lányoktól a nyár első három hétére teljes pihenést kértem, erre a szervezetnek nagy szüksége van egy ilyen megterhelő szezon után. Sőt, sokaknak tavaly egyáltalán nem volt nyara az olimpia miatt. Ezt követően pedig kaptak egy felkészülési tervet, amelyet saját maguknak kellett elvégezni. Ennek célja az volt, hogy a terhelést fokozatosan kapják meg, megelőzve ezzel a sérüléseket" - nyilatkozta Ambros Martín vezetőedző.

Görbicz Anita Forrás: Gyorietokc.hu

A szakember elmondta, a héten egyelőre ráhangoló edzések lesznek, de a jövő héten már keményíteni kell, hiszen a bajnokságot várhatóan egy nagyon erős meccsel kezdi a csapat a Fradi ellen.

Július 22-29-e között az ETO a norvég válogatottal készül együtt, és július 27-én, 17 órakor meg is mérkőzik vele a Magvassy-sportcsarnokban.

Heidi Löke Forrás: Gyorietokc.hu

"Mivel a két csapat létszám miatt nem tud közös edzéseket tartani, ezért első sorban rendszeres szakmai konzultációkat tartunk a norvég stábbal. Egyeztetjük a módszereket, átadjuk egymásnak a tanulságokat. Illetve ennek leghatékonyabb módja, hogy egymás csapatait is edzeni fogjuk. 27-én pedig egy edzőmeccset is játszunk velük" - mondta Martín.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!