Kézi-vb: öt játékos dőlt ki a csoportellenfélnél a koronavírus miatt

Handball, DKB Bundesliga, TSG Ludwigshafen-Friesenheim (The Owls) - TSV GWD Minden 19 HBL The Owls Ludwigshafen Manner HANDBALL 34. matchday Bundesliga gentlemen Ludwigshafen DKB TEAM SPORTS the first Bundesliga Friedrich Ebert Halle SPO Germany Season 20
A ball of the mark Hummel lies on the hall floor, official ball, official match ball, symbol photo, symbol image, symbol, 09.06.2019, Ludwigshafen am Rhein, handball, DKB Bundesliga, TSG Ludwigshafen-Friesenheim (The owls) - TSV GWD Minden | usage worldwide
Vágólapra másolva!
A magyar válogatott éppen a Zöld-foki-szigetek válogatottja ellen kezdené meg a világbajnoki szereplését pénteken, de több kézilabdázó is kidőlt a keretből koronavírus-fertőzés miatt.

A Nemzeti Sport azt írja az Expressodasilhas.cv beszámolójára hivatkozva, hogy Portugáliában karanténba került a Zöld-foki-szigetek kézilabda-válogatottja, miután múlt héten összesen tizenöt játékosnál és stábtagnál is koronavírus-fertőzést mutatott ki a gyorsteszt, majd a hét elején a PCR-vizsgálatok öt játékos és két stábtag esetében erősítették meg a fertőzést.

José Tomaz szövetségi kapitány szerint kérdéses, hogy mikor és hány fős kerettel utazhatnak el Egyiptomba.

Nagy a baj az amerikai csapatnál is, amely tizenkét fős kerettel kezdi meg a tornát,

miután 18 játékos tesztje is pozitív lett, valamint több stábtag és a szövetségi kapitány, Robert Hedin is elkapta a fertőzést.

Hedin szerint a többiek a negatív eredmények után csatlakozhatnak majd a kerethez.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!