Vágólapra másolva!
Komoly sérülése után visszatért az edzőterembe Martin Rogan, az Audley Harrison és Matt Skelton legyőzésével híressé vált ír nehézsúlyú bokszoló.

A Taxisofőr becenevű öklöző szeptemberben húzna ismét kesztyűt, elmondása szerint továbbra sem mondott le a világbajnoki címről.
A 38 éves sportoló persze tisztában van vele, hogy előbb Nagy-Britanniában kell érvényesülnie, így elsődleges célja az ír bajnok Coleman Barrett kihívása és természetesen szívesen visszavágna legutóbbi vereségeiért Sam Sextonnak is. Ugyanakkor bízik benne, hogy egy kis pénzzel a háta mögött megfelelő kihívója lenne David Haye-nek is.

"Újra el kezdtem az edzéseket, alig várom, hogy újra bokszolhassak ezekkel a punkokkal, akik nehézsúlyú bokszolónak merik nevezni magukat. Ha minden jól megy, akkor szeptemberben fogok bokszolni, már keressük az ellenfelet. Azt hiszem bizonyítottam már, sosem hátráltam ki egy meccs elől sem, legyőztem Harrisont, aki most címmeccset vívhat majd és legyűrtem Skeltont, úgy ahogy azelőtt senkinek nem sikerült" - latolgatta az esélyeket Rogan.

"Collie Barrettnek ellenem kell megvédenie a címét, azt hiszem ez nagyszerű mérkőzés lesz. Gyors, stílusos bunyós és az én agresszív, előrenyomulós stílusommal minden bizonnyal nagyon szórakoztató találkozó elé nézünk. Sam Sexton azt mondta, hogy az ellenem való meccsek tették igazi férfivé, de szerintem nem lesz annyira férfi, hogy ismét kiálljon ellenem. A bíró hibázott az első mérkőzésen, a visszavágót pedig én adtam fel sérülés miatt."

www.profiboksz.hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!