A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A WBO cirkálósúlyú bajnokáról, Marco Huckról mindig is nyilvánvaló volt, hogy meglehetősen bátor ember: ezúttal kihívta Vitalij Klicskót, kijelentve, hogy "akár már ma megküzdhetünk."

Először nyilvánosan kritizálta a Klicsko testvéreket, amire Vitalij úgy reagált: "Meghívtam, hogy kesztyűzzön velem egy kicsit, és megtanítsam kesztyűbe dudálni."

"Olvastam, miket mondott Huck a sajtónak, és azt gondolom, remekül követi David Haye nyomdokait. Biztos, hogy sokat nézte Davidet, hiszen élvezettel használja ugyanazokat a sablonokat. Biztos vagyok benne, hogy a bunyósunk, Ola Afolabi hamarosan megfosztja őt a címétől" - tette hozzá az ukrán.

Marco Huck persze nem hagyta ezt szó nélkül, és simán kihívta Vitalijt egy éles meccsre: "Miért kéne sparringolnunk? Mielőtt Klicsko visszavonul, meg kellene mérkőznie egy igazi harcossal. Vitalij, mielőtt megint olyanokkal bokszolsz, akiknek semmi szíve és bátorsága nincs, itt vagyok én, akiben óriási bunyósszív dobog. Ha ki akarsz állni ellenem, hamar tető alá hozzuk a dolgot. Nem kell holnapig várni, akár már ma is megküzdhetünk."

Forrás: Profiboksz.hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!