A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Biztos, hogy nem idén nyáron lesz a harmadik Fury-Wilder csata

Box Horizontal
British boxer Tyson Fury (L) lands a punch on the ear of US boxer Deontay Wilder during their World Boxing Council (WBC) Heavyweight Championship Title boxing match at the MGM Grand Garden Arena in Las Vegas on February 22, 2020. (Photo by Mark RALSTON / AFP)
Vágólapra másolva!
Bob Arum, a két nehézsúlyú ökölvívó korábbi mérkőzéseit is szervező Top Rank promóció vezetője szerint leghamarabb októberben kerülhet sor a várva-várt összecsapásra.

A brit Tyson Fury és az amerikai Deontay Wilder először 2018-ban lépett a kötelek közé, az a mérkőzés döntetlennel ért véget, az úgynevezett visszavágót aztán a idén február 22-én a hetedik menetben kiütéssel nyerte meg Fury. Alig egy héttel később be is jelentették, hogy július 18-án Las Vegasban újra megmérkőzik egymással a két bokszoló. Most ennek a lehetőségét zárta ki az ESPN amerikai sportcsatornának nyilatkozó Bob Arum, aki október közepét jelölte meg lehetséges új dátumként.

A döntés nem jelent különösebb meglepetést: világszerte leállt minden sportesemény, sőt még a Las Vegas-i kaszínók is bezártak, ráadásul az Egyesült Államok a koronavírus-járvány amerikai terjedése miatt leállította az Európából történő beutazásokat is. A harmadik Fury-Wilder csatának az MGM Grand kaszinó adott volna otthont.

Tyson Fury (balra) a második mérkőzésen minden mutatóban Deontay Wilder fölé nőtt Forrás: AFP/Mark Ralston

"Azt sem tudjuk, hogy nyitva lesz-e az MGM júliusban. Nem lehet garantálni a bokszolóknak, hogy meg lesz tartva a mérkőzés. Nem szórakozhatunk velük ebben a helyzetben – mondta Arum, hozzátéve, nem tudnák megoldani még az edzéslehetőséget sem a számukra, ahogy a jegyeladások is problémásak lennének egy bizonytalan eseményre. – Nevetséges lenne azt mondani, hogy megtartjuk a mérkőzést, miközben a britek be sem léphetnek az országba. Most mindenki lépjen egyet hátra. Az ökölvívás sem zárkózhat el a világban történő dolgok elől. Szóval, várhatóan októberben lesz a mérkőzés" – zárta gondolatait a menedzser.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!