Kiesett Babos Tímea Melbourne-ben

AUSTRALIE CHELEM DAUSTRALIE AUSTRALIE GRAND SLAM
Timea Babos (WTA 115) reacts during a tennis match between Belgian Bonaventure and Hungarian Babos, in the first round of the women's singles competition of the 'Australian Open' tennis Grand Slam, Monday 08 February 2021 in Melbourne Park, Melbourne, Australia. The 2021 edition of the Australian Grand Slam has been delayed by three week because of the ongoing pandemy. BELGA PHOTO PATRICK HAMILTON
Vágólapra másolva!
Babos Tímea kikapott az orosz Anasztaszija Potapovától az ausztrál nyílt teniszbajnokság második fordulójában.

A 27 éves játékos első találkozójára készült a volt junior világelső ellen, aki 19 éves létére már minden Grand Slam-tornán feljutott a főtáblára, és legyőzte már a háromszoros GS-bajnok német Angelique Kerbert is. A szerdai mérkőzésen a szaratovi ellenfél 3:0-lal kezdett, majd lendületes játékkal 5:2-re ellépett, és egy második semmire elvett adogatással lezárta a 29 perces nyitójátszmát.
A folytatásban a soproni teniszező 1:1-nél brékelt, majd 3:1-nél ismét bréklabdája volt, de nem tudott élni vele. Potapova erőre kapott, és 2:4-ről sorozatban négy gémet hozva besöpörte a szettet és a meccset is, amely 1 óra 18 percig tartott.

Nők, 2. forduló (a 32 közé jutásért): Anasztaszija Potapova (orosz)-Babos Tímea 6:2, 6:4

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!