A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Bondár Anna egyéniben és párosban is döntős a wiesbadeni tenisztornán

Bondár Anna tenisz
Anna Bondar hits the ball with the forehand. GES / Tennis / Women's Tennis League: TC Ruepppurr - TC Bredeney, 10.05.2019 Tennis: 1. League Women: TC Ruepppurr - TC Bredeney, Rueppurr, May 10, 2019 | usage worldwide (Photo by Tim Carmele / GES-Sportfoto / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A németországi Wiesbadenben megrendezett 80 000 dollár összdíjazású salakpályás tenisztornán a Hajdúszoboszló SE játékosa, Bondár Anna egyéniben és párosban is bejutott a döntőbe.

A 24 éves játékos szombaton a svájci Conny Perrint győzte le 6:2, 6:3 arányban alig 51 perc alatt és ezzel döntőt játszik egyéniben is. A fináléban a francia-macedón összecsapás győztese vár majd rá. Bondár pénteken már biztosította helyét a páros döntőben is a belga Lara Saldennel az oldalán.

Bondár Anna dupla sikkerrel szeretne hazatérni Németországból Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Tim Carmele

"Nagyon örülök, hogy sikerült egyéniben is bejutnom a döntőbe. A mérkőzés nem volt annyira könnyű, mint amennyire az eredményből tűnhet, de a lényeg, hogy két játszmában sikerült nyernem" - mondta Bondár Anna.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!