A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNPongrácz Bence
12:10CselgáncsHifumi Abe-Bence Pongracz
HUNKoch Máté
12:25VívásMate Tamas Koch-Grabiel Lugo
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
13:40VívásJakub Jurka-Gergely Siklosi
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A WBC övét örző brit nehézsúlyú sztárbokszoló, Tyson Fury áprilisban kötelező kihívójával, Dillian Whyte-tal fog összecsapni a ringben, de már arra készül, hogy legyőzze a korábban cirkálósúlyban versenyző Olekszandr Uszikot.

Uszik tavaly szeptemberben meglepetésre legyőzte Anthony Joshuát, így megfosztotta őt a három nagy világszervezetnél (WBA, WBO, IBF) őrzött címeitől. A brit ökölvívó szeretne visszavágni a vereségért, ennek érdekében 15 millió fontról is lemondott.

A profiboksz.hu megírta, hogy Joshua mellett Tyson Fury is minél hamarabb megmérkőzne Uszikkal, a Dillian Whyte elleni összecsapása után az ukrán bokszolót is kiütné a ringből.

Vissza akarom paterolni nehézsúlyból a középsúlyúak közé. Mert egy középsúlyú" - üzent leendő ellenfelének Fury, aki Joshuát sem tartja sokra.

Tyson Fury (jobbra) nem tartja sokra Olekszandr Uszikot (balra) Forrás: marca.com

Chisora, a felhozóemberek díszpéldánya ellen majdnem megdöglött. Aztán jött ez a testépítő, aki nyomokban sem emlékeztet bokszolóra, ezzel is megszenvedett. Majd ha egy tisztességes bokszolót legyőz, akkor lesz bajnok. Ha engem meg tud verni, akkor azt mondom, tényleg ér valamit, de jelenleg nem tartom semmire" - tette hozzá a 33 éves világbajnok.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!