Vágólapra másolva!
A mindössze 18 éves amerikai Curmel Moton Mexikóvárosban is megmutatta, hogy nem alaptalanul tartják a profi ökölvívás következő nagy csillagának. A hazai közönség előtt bunyózó ellenfele egy percig sem húzta a ringben.

A 18 éves, Salt Lake Cityben született Curmel Moton óriási a felhajtás hazájában, annak ellenére is, hogy egy, az USA-ban igencsak mostohán kezelt súlycsoportban, pehelysúlyban osztja a pofonokat. A fiatal bunyós figyelemre méltó, 156-7-es amatőr rekordot követően állt profinak tavaly, azóta négy profi meccsén volt három első menetes K.O.-ja valamint egy egyhangú pontozásos győzelme.

A hétvégén pedig jött az ötödik győzelem és a negyedik első menetes kiütés. Mint azt a profiboksz.hu szaklap írja, ezúttal Mexikóvárosban a helyik Victor Vazquez ellen. Moton ezúttal idegenben és könnyűsúlyban lépett a kötelek közé, azaz duplán nehezített pályán, hiszen Mexikóban tényleg tengernyi nagyon jó bunyós van az alacsonyabb súlycsoportokban. Victor Vazqueznek azonban nem volt ideje bebizonyítani, hogy ő is ezek közé tartozik-e, mert az 55. másodpercben elütötte a vonat:

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!