Vágólapra másolva!
Az ökölvívó Sandy Ryant a hétvégi mérkőzése előtt festékkel locsolták le az utcán. A végül elveszített világbajnoki címmérkőzése után meztelenül mutatta meg, milyen nyomai maradtak a támadásnak.

Sandy Ryan tavaly áprilisban szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú világbajnoki címét a Marie-Pier Houle elleni sikerével, majd tavaly szeptemberben Jessica McCaskill, idén márciusban pedig Terri Harper ellen sikerült is megőriznie azt. A hétvégén újabb vb-címmérkőzés várt a 31 éves angol bokszolónőre, az amerikai Mikaela Mayer ellen a New York-i Madison Square Gardenben csapott össze a világbajnoki övért. A találkozó előtt az ellenfelét a stábja ellopásának szándékával is megvádoló Mayer egyik rajongója egy vödör piros festékkel locsolta le Ryan jobb oldalát, amelyről később egy meztelenül készített képet is megosztott a brit ökölvívó.

Sandy Ryan, meztelen, ökölvívó, bokszolónő, festék
Meztelenre vetkőzve mutatta meg Sandy Ryan, milyen nyomokat hagyott a testén a festék
Fotó: instagram.com/sandyryan93

A meztelen testét is megmutató bokszolónő, Sandy Ryan üzent, miután a megtámadása után elveszítette a vb-címmérkőzést

A Mikaela Mayer elleni mérkőzésén aztán Sandy Ryan részben talán a támadás miatt sem tudott győzni, a tízmenetes találkozó végén két pontozóbíró is Mayert látta jobbnak, a harmadik pedig döntetlent ítélt, így aztán Ryan elveszítette a félnehézsúlyú világbajnoki címét. Az összecsapás után közleményben üzent.

„Még mindig próbálok megbékélni azzal, ami tegnap este történt. 

Tudom, hogy nem kellett volna bokszolnom azok után, hogy a szállodámat elhagyva megtámadtak, de nem hagyhattam, hogy így győzzenek le 

nyilatkozta Sandy Ryan. – Ezek után is küzdöttem, és igazából úgy is éreztem, hogy megnyertem a mérkőzést. Most azonban elérkezett az ideje annak, hogy tisztázzuk, ki és miért támadott meg. Megszereztük a CCTV-t [a videófelvételt], és kapcsolatban állunk a NYPD-vel [New York-i rendőrséggel]. Elég nyilvánvaló, hogy mi történt, hamarosan kiderül az igazság. Valaki megpróbálta tönkretenni a karrieremet, de higgyék el, az még csak most kezdődött el."

Ruhában is készült felvétel a festékkel lelocsolt Sandy Ryanről:

A korábban amatőrként világbajnoki ezüstérmes Ryan a tizedik profi mérkőzésén a második vereségét szenvedte el.

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!