Vágólapra másolva!
Szeptember 21-én a Wembley Stadionban rendezik a nehézsúly csúcsrangadóját, az Anthony Joshua-Daniel Dubois bokszmérkőzést. A keménynek ígérkező ütközetet nem akármilyen előzetes vezeti fel, a látványos kisfilmet a hollywoodi sztárrendező, Guy Ritchie jegyezte.

Mintegy 96 ezer bokszrajongó fogja megtekinteni a két nehézsúlyú ökölvívó csúcsrangadóját szeptember 21-én a Wembley Stadionban, a TV-képernyők előtt pedig minden bizonnyal milliók követik majd élőben az összecsapást. 

A sokak által várt ütközet a rangjához méltó felvezetést kapott, ugyanis az a Guy Ritchie rendezte hozzá az előzetest,

akinek többek között olyan filmeket köszönhetünk, mint a Blöff, A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, a Sherlock Holmes, vagy a Spíler.

A hollywoodi sztárrendező alkotásában brutális képsorokat láthatunk, melyek a legkeményebb és legvéresebb akciófilmeket idézik meg. A közel 4 perces kisfilm elején Joshua véresen fekszik az utcán, Dubois-t pedig megkötözve láthatjuk egy kádban, miközben áramütés érte. A két ökölvívó Neil Diamond Sweet Caroline című slágerét énekelve tér magához és szabadul ki a fogságból többedmagával, ezt követően pedig a ringben láthatunk óriási pofonokat, brutális ütéseket.

A két angol bunyós, az IBF nehézsúlyú világelső Dubois és a korábbi egyesített világbajnok Joshua meccsére tehát a legendás Wembley Stadionban kerül sor, ahová eredetileg 90 ezer nézőt vártak, azonban a nagy érdeklődés miatt kibővítették a befogadó képességet 96 ezerre. 

 

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!