Vágólapra másolva!
A UFC történetének egyik legdurvább kiütésével győzte le ellenfelét a francia Fares Ziam. A 27 éves harcos brutális térdrúgással küldte padlóra riválisát, a nézők is sokkot kaptak a jelenet láttán.

A mosolygós gyilkosnak becézett Fares Ziam a 13 percig tartó ütközet végén brutálisan fejbe térdelte amerikai ellenfelét, Matt Frevolát, aki magatehetetlenül esett össze és mozdulni sem tudott. 

Az MMA-rajongók közül is sokan megdöbbentek a sokkoló jelenet láttán, volt, aki minden idők egyik brutálisabb kiütésének nevezte Ziam kőkemény megmozdulását.

Néhány rajongót azonban felháborított Ziam látványos sikere, ugyanis a francia harcos a durva térdrúgása után még két ütést mért földön fekvő riválisára.

"Utána ezért a két ütésért ki kellene zárni őt" - 

kommentelték többen is a közösségi médiában a látottak után.

A 27 éves francia bunyós 12 MMA-mérkőzéséből 10-et megnyert, mielőtt öt évvel ezelőtt a UFC-re váltott volna. Azóta nyolc meccséből hat alkalommal szállt ki győztesen a ketrecből. A Frevola elleni összecsapását megelőzően a perui Claudio Puelles volt az ellenfele, aki hétszer is padlóra küldte Ziamot, de a francia végül megosztott pontozással diadalmaskodott.

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!