Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia
Vágólapra másolva!
Nálunk már korábban pályára lépett a házigazda németek ellen az Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott, azonban ha ezzel adhatunk némi önbizalmat Marco Rossi csapatának, akkor ezt aligha fogja bánni bárki is. Ha tényleg az történik szerdán Stuttgartban, ami az EA Sports FC által lejátszott meccsen, az óriási szenzációval érne fel.

Hazai pályán kellene minél jobb eredményt kiharcolnia a német válogatottnak az UEFA EURO 2024-en, azaz a jelenleg zajló labdarúgó-Európa-bajnokságon. A sorsolás viszonylag kedvező volt Julian Nagelsmannéknak, ugyanis Skócia, Svájc és Magyarország került melléjük. A virtuális világban azonban félre kell tolni a szakértői megjegyzéseket, az előzetes erősorrendeket, ugyanis tényleg bármi megtörténhet, elég csak megnézni 2 x 6 percben azt, ahogy a legendás fokozatú mesterséges intelligencia által irányított labdarúgók megküzdenek egymással a Németország - Magyarország mérkőzésen.

Az EA Sports FC 24-ben Szoboszlai Dominikék egy fantasztikus kiütéssel indítottak, Svájc csak egyetlen félideig tudta tartani a lépést a magyarokkal. A németek jóval keményebb dióként védekeztek hősiesen, azonban a 76. percben tehetetlennek bizonyultak. 

Kerkez elfutott a jobb szélen, ahonnan tökéletesen passzolt Négóhoz. A támadó oxival vette át a labdát, majd kapásból lőtte el a labdát Neuer mellett.

A bravúros egyéni megmozdulásra nem volt válasza az egyik legerősebbnek tartott ellenfélnek, így a magyarok 1-0-val megszerezték a nagyon fontos három pontot. 

Egy ilyen végeredménnyel bárki kiegyezni azok közül, akik Rossi legénységének drukkolnak. Az biztos, hogy a németek otthon bizonyítani akarnak a közönségnek minden mérkőzésen, így nem lehet félvállról venni egyetlen támadásukat sem. A virtuális Eb-n legközelebb Skóciával találkozik a magyar válogatott, két győzelemmel a zsebben mindenképpen Sallaiékat lehet kikiáltani az esélyesebbnek.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek:

 

Mindent egy helyen az Eb-ről