Több német focista játéka is kérdéses a magyarok elleni Eb-meccsen

Portugália - Németország, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2020, labdarúgás, csoportkör, F csoport, Allianz Arena, München, 2021.06.19.
MUNICH, GERMANY - JUNE 19: Players of Germany celebrate their side's second goal, an own goal by Raphael Guerreiro of Portugal (not pictured) during the UEFA Euro 2020 Championship Group F match between Portugal and Germany at Football Arena Munich on June 19, 2021 in Munich, Germany. (Photo by Matthias Hangst/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) tájékoztatása szerint Mats Hummels, Thomas Müller, Ilkay Gündogan és Lukas Klostermann sem vett részt a válogatott hétfő délelőtti edzésén.
Vágólapra másolva!

A kvartett tagjai közül Hummels és Müller térdsérüléssel küzd, Gündogannak a vádlijával akadt gondja, míg Klostermann korábban, a szerdai edzésen szenvedett combizomsérülést, amely miatt még legalább egy hétig nem számíthat rá Joachim Löw szövetségi kapitány –

a többiek esetében egyelőre nem lehet tudni, hogy pályára léphetnek-e a Magyarország elleni csoportmérkőzésen

– írja az nso.hu.

A társaktól elkülönítve tréningezett a Real Madridban futballozó Toni Kroos,

aki a németek eddigi mindkét Eb-meccsét végigjátszotta, viszont a portugálok ellen gólt szerző Robin Gosens és a sérüléséből felépülő Jonas Hofmann is a csapattal edzett.

A Sport Bild szerint eldőlt, hogy Müller kihagyja a szerdai mérkőzést:

a Bayern München támadójának nincs rendben a térde, és kétséges, hogy a nyolcaddöntőre felépül-e – már amennyiben a németek kiharcolják a továbbjutást.

A magyar válogatott szerdán 21 órától mérkőzik meg a németekkel Münchenben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!