A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Bognár György közleménye a dán–finn Eb-csoportmeccs alatt történtekkel kapcsolatban

Bognár György interjú, Paks 05.21.
Vágólapra másolva!
Szombaton az M4 Sport stúdiójának vendége volt a Paksi FC vezetőedzője, Bognár György, aki a Dánia–Finnország Európa-bajnoki csoportmeccsen a hazaiak játékosával, Christian Eriksennel történekkel kapcsolatban szólalt meg klubcsapata közösségi oldalán, a közleményt alább olvashatják. 
Vágólapra másolva!

Bognár György elnézést kért a véleménye miatt Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az M4 Sport megírta, hogy Bognár György vasárnap a klubcsapata közösségi oldalán közleményt adott ki:

- írta Bognár György.

"Miután több forrásból is értesültünk a stúdióban, hogy a dán válogatott Christian Eriksen állapota stabil, szakmai szempontokat kezdtem figyelembe venni, figyelmen kívül hagyva a történtek komoly lélektani hatását. Utóbbi miatt ezúton szeretnék elnézést kérni minden sportrajongótól és mindenki mástól, aki félreértett, és akit akaratomon kívül megbántottam az érzéseiben. A történtek rám is sokkolóan hatottak, érzelmileg megviseltek, éppen ezért szerettem volna sürgetni, hogy ennek a találkozónak minél előbb vége legyen" - fejtette ki a Paks edzője.

"Kívánom, hogy soha többé ne kelljen átélnünk ilyen esetet, hogy Christian, akiért egy világ aggódik, mielőbb felgyógyuljon, pályára léphessen, ahogy csapattársaitól is ezt kérte" - zárta gondolatait a szakember.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!