Lehetetlen volt gólt lőni a spanyol fociválogatott kapusának - videó

Russia Soccer Euro 2020 Spain Training Session UEFA football Euro 2021 Euro 2020 Soccer Euro Cup 2020 European Football Championship Horizontal, Robert Sánchez, euro 2020, spanyolország
6585881 30.06.2021 Spain's goalkeeper Robert Sanchez attends a national soccer team's training session ahead of the Euro 2020 quarterfinal match against Switzerland, in St. Petersburg, Russia. Alexei Danichev / Sputnik (Photo by Alexei Danichev / Sputnik / Sputnik via AFP)
Vágólapra másolva!
A Svájc elleni Európa-bajnoki negyeddöntőre készülő spanyol fociválogatott kapusposzton sem panaszkodhat arra, hogy nem klasszisok közül válogathat. Az Eb-n eddig kezdő Unai Simón mellett a Manchester United világsztárja, David de Gea, és az ugyancsak a Premier League-ben szereplő Brighton egyese, Robert Sánchez is készen áll a bevetésre. Utóbbi a spanyolok egyik edzésén bizonyította, hogy miért kapott meghívót a csapatba.
Vágólapra másolva!

Robert Sánchez a szerdai edzésen védett

elképesztő formában, lehetelten volt gólt lőni a Brighton kapusának.

A spanyolok hivatalos Twitter-oldala pedig meg is osztotta a rajongókkal, hogyan véd a Svájc elleni negyeddöntőre (péntek, 18 óra) készülő együttes kapusa, aki az Európa-bajnokságon eddig még nem lépett pályára.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!