A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Ezt mondta Messi a döntőbe jutás után

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, Argentína - Horvátország, Lusail Stadion, 2022. 12. 13., elődöntő
Argentina's forward #10 Lionel Messi celebrates scoring his team's first goal from the penalty spot during the Qatar 2022 World Cup football semi-final match between Argentina and Croatia at Lusail Stadium in Lusail, north of Doha on December 13, 2022. (Photo by Jewel SAMAD / AFP)
Vágólapra másolva!
Az argentin válogatott Messi góljával és gólpasszával 3-0-ra nyert Horvátország ellen, és első csapatként jutott be a katari világbajnokság döntőjébe.
Vágólapra másolva!

„Sok mindenre gondolok, sok dolog futott át a fejemben. Megható ezt megélni a szurkolókkal, itt van a családom is, fantasztikus a csapat. Az egész vébé során elképesztő volt a hangulat, most pedig itt vagyunk az utolsó meccs előtt, erre vágytunk.

Messi második világbajnoki döntőjére készülhet Forrás: AFP/Jewel Samad

Nagyon élvezzük ezt a vébét. Nagyon örülök, hogy itt vagyunk, hogy sikerült kijavítani a csorbát, hogy az első vereség után így felálltunk. Bíztunk magunkban akkor is, nyugtattuk a szurkolókat, tudtuk, hogy fel tudunk innen állni. Most a családomra gondolok, mindig ők a legfontosabbak, akik velem vannak a nehéz időkben, a jó időkben. Mindig együtt voltunk, most élvezzük a pillanatot a szurkolókkal" – mondta Messi a lefújás után.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!