Vágólapra másolva!
Az Everton védője, David Unsworth nem tudott megegyezni a klubbal szerződéshosszabbítását illetően, így a nyáron valószínűleg elhagyja a liverpooliakat. Az Udinese chilei középpályását, David Pizarrót a Tottenham vinné.

A Queen's Park Rangers középpályását, Martin Rowlandset a Southampton szemelte ki. A holland Vitesse a belga Cercle Bruges csatárát, Nordin Jbarit szeretné leigazolni.

Az FC Nantes középpályása, Stéphane Ziani hamarosan 2005-ig meghosszabíthatja kontraktusát. A Real Zaragoza szerb védője, Slobodan Komljenovic a német másodosztályú Wacker Burghausenhez igazolt.

A Hansa Rostock a szezon végéig kölcsönvette a Wolfsburg dán védőjét, Kim Madsent. A Celtic fiatal ír középpályása, Liam Miller a Manchester Unitedbe tart. Az olasz lapok szerint a Milan januárban kölcsönadja a Sampdoriának középpályását, Massimo Ambrosinit.

A rossonerókat egyébként a Middlesbrough holland szélsőjével, Boudewijn Zendennel is kapcsolatba hozták. A Rangers két játékosának, Chris Burke-nek és Sota Arveladzénak is új szerződést ajánlott. A Bologna a hírek szerint szívesen kölcsönvenné a Parma japán középpályását, Nakata Hidetosit. A lett válogatott hőse, Maris Verpakovskis iránt a Dinamo Kijev is érdeklődik.

A Schalke állítólag el akarja csábítani a Hertha brazil játékmesterét, Marcelinho Paraibát. A Bayer Leverkusen még mindig nem tett le arról, hogy megszerezze a finn csatárt, Mikael Forssellt. A Hamburger SV iráni támadója, Mehdi Mahdavikia iránt az AS Roma érdeklődik.

Mindent egy helyen az Eb-ről