A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Váratlan és rendkívül kellemetlen fordulat állt be Gera Zoltán egészségi állapotában. A WBA középpályását a korábbi kezelések ellenére műteni kell. A válogatott csapatkapitánya a West Bromwich Albion hétfői edzésen ismét komoly fájdalmakra panaszkodott.

Gerának a lágyéktájon érzett fájdalmak miatt abba kellett hagynia az edzést, és a rögtönzött konzíliumot követően a sérv gyanúja merült fel. A labdarúgó hétfőn este Londonba utazott, ahol kedden kora reggel a nemzetközi szaktekintélynek számító Gilmore professzor vizsgálta meg.

A londoni specialista több világhírű sportolót operált már meg a róla elnevezett Gilmore-groin tüneteinek diagnosztizálását követően. A keddi vizsgálat során kiderült, hogy Gera Zoltán nem múló fájdalmait kétoldali ágyéksérv (a képen is látható Gilmore-groin) okozza.

Az orvosok rövid konzultáció után az azonnali műtét mellett döntöttek. A várhatóan mintegy másfél órás beavatkozásra a mai napon, azaz kedden délután kerül sor Londonban. A műtétet követően honlapunkon természetesen azonnal közöljük a Zolival kapcsolatos legfrissebb híreket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!