A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A jelenleg a Fiorentinában szereplő Adrian Mutu pályafutásában rossz periódusok is akadtak, például amikor nyolc hónapos eltiltást kapott, miután az egyik angol bajnokit követően doppingvizsgálata pozitív eredményt hozott.

Akkori klubja, a Chelsea FC fel is bontotta szerződését, ám később a Juventus FC négyéves szerződést kötött a csatárral, vagyis eltiltása letelte után a torinóiak színeiben szerepelt.

Nem mindenkit ért azonban meglepetésként, hogy Mutu karrierje ilyen váratlanul alakult, hiszen még korábban hazájában, Romániában a helyi boszorkányok egy csoportja figyelmeztette őt, hogy pályafutása rosszra fordulhat, mert korábbi felesége, az ország egyik híres televíziós bemondónője, Alexandra Dinu (akivel még 2000-ben házasodott össze) megátkozta őt.

Mutut azonban nem izgatta különösebben a dolog, hiszen kijelentette: őt nem fogják az ilyen átkok, mivel kifordítva hordja az alsónadrágját, és ez köztudottan megvéd az ilyen praktikák ellen...

Az egyik leghíresebb román jósnő, bizonyos Mercedeza egyébként azt jósolta a csatárnak, hogy hamarosan ismét összejön exnejével, sőt, megint össze fognak házasodni, de a kapcsolat újra csak rövid életű lesz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!