Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, Ferenczi István és Rajczi  Péter angliai remeklése jó ajánlólevél a többi magyar futballista számára is. Ezt alátámasztja, hogy a Championshipben szereplő együttes az MTK középpályását, a 18 éves Páll Áront teszteli, azaz könnyen előfordulhat, hogy a 24 csapatos angol második vonalban jelenleg 19. helyezett gárdában három honfitársunk fog szerepelni.

Ferenczi és Rajczi pár hete szerződött a kiesés ellen küzdő Barnsley csapatába, és mindketten hamar közönségkedvencek lettek, a korábbi ZTE-csatár eddig ötször, míg az Újpestről Angliába igazolt ék egyszer volt eredményes a bajnokságban.

Simon Davey menedzser a Leeds United elleni tartalékbajnokin próbálta ki Páll Áront, és a legendás Elland Roadon rendezett, 3-3-ra végződött találkozón a szigetországi hírek szerint jól teljesített a légiósjelölt.

A magyar védekező középpályás egy 2004-es, Preston North Endben rendezett találkozóról is ismerős lehet az angoloknak, szűk három éve ugyanis U17-es válogatottunk barátságos meccset játszott Angliával. [Érdekességképp, a magyarok összeállítása így festett: Vadon - Sipos T., Nagy J., Tóth I., Újlaki (Vass N., 47.) - Filkor (Nagy R., 80.), Vass Á., Páll (Nagy S., 75.), Farkas B. (Szabó L., 47.) - Zsivóczky (Németh K., 66.), Fekete Á.)]

Páll Áron próbajátékáról a sportinglife.com és a Barnsley hivatalos honlapja is megemlékezik, emlékeztetve arra, hogy a tehetség négy évig szolgálta az MTK-t, ám 2006 vége óta klub nélküli, így szabadon igazolható. A következő napokban minden bizonnyal eldől a 18 éves játékos sorsa.

Mindent egy helyen az Eb-ről