Vágólapra másolva!
Hirtelen gyengeség miatt szerdán az argentin fővárosban kórházba szállították Diego Maradona egykori argentin futballcsillagot. A hírek szerint már korábban berendeztek egy külön kórtermet az "isteni Diegónak" a Buenos Aires-i Güemes klinikán, ahol az egykori világbajnokot már várta orvosa, Alfred Cahe. A klinika közleménye szerint a sztár állapota a beszállítás óta javult.

"Folyamatos gyógyszeres kezelést kap és alapos vizsgálatokon esik át" - fogalmazott Hector Pezzella, a klinika igazgatója.

Az elmúlt napokban olyan hírek is elterjedtek, amelyek szerint a 46 éves egykori klasszis újra súlyfeleslegtől szenved, s szívproblémái ellenére túl sok kubai szivart szív és sok alkoholt fogyaszt.

Az argentinok egykori világsztárja már régen a szögre akasztotta a focicsukát, s azóta jobbára csak kábítószergondjai és egyre inkább életveszélyes túlsúlya okán hallatott magáról.

Maradona két éve Kolumbiában gyomorszűkítő műtéten esett át, s a beavatkozás után két hónap alatt több mint 30 kilogrammot sikerült leadnia.

Később egy tévéshow házigazdájaként tűnt fel, s e minőségében többek között Fidel Castro kubai vezetőt is meginterjúvolta.

Mindent egy helyen az Eb-ről