Vágólapra másolva!
Teljesen kifosztották a rivális csapatok szurkolói a Liverpool webáruházát, elfogyott a Sunderland elleni meccsen a csapat vesztét okozó strandlabda.

Elképesztő góllal kapott ki a Sunderlandtől a Liverpool, a mérkőzés egyetlen gólja egy strandlabdáról pattant be, melyet éppen egy vendégszurkoló hajított a pályára. Jose Reina annyira megzavarodott az idegen tárgytól, hogy az igazi helyett piros labda felé mozdult el, így esélye sem volt a hárításra.

A rivális csapatok szurkolói most természetesen a Liverpoolon röhögnek, a közeljövőben várható, hogy sokan fogják a strandlabdával heccelni a liverpooliakat. Erre utal az is, hogy a csapat hivatalos webáruháza kifogyott a labdából, amelyet ráadásul csak szettben lehetett megvásárolni.

Törölközőt és egy kis méretű táskát csomagolnak az immár híres strandlabda mellé, a vásárlási kedvet csak erősítette, hogy a termék éppen az akciós kínálatban futott, húsz helyett csak tíz fontot kértek érte. A vicces kedvű szurkolók üzentek is a Liverpoolnak a termékoldalon: "Megvásároltam ezt a szettet, de úgy tűnik, a labdát elvesztettem Sunderlandben. Lehetséges rendelni egy újat?" - írta például a "Natalie from Manchester" néven aktív felhasználó.

"Ez a legrugalmasabb termékek egyike, melyet valaha is megvettem. Nagyszerű nemcsak tengerparti, hanem nagypályás játszadozásra is" - tréfálkozott "G from Johnon".

Mike Jones játékvezető annak ellenére megadta a találatot, hogy idegen tárgy jelenléte miatt meg kellett volna állítania a meccset és játékvezetői labdának kellett volna következnie. Steve Bruce Sunderland-menedzser szerint csak "élő lexikonok" tudhatnak erről a szabályról, a korábbi Premier League-bíró Jeff Wintert viszont sokkolta a gól. "Teljesen elképedtem, ez alapszabály a fociban. Meg kellett volna állítania a játékot" - mondta Winter.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!