A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
Vágólapra másolva!
Az AS Roma a nemrégen véget ért szezonban alaposan elmaradt a várakozásoktól, hiszen a legutóbbi két idényben egyaránt ezüstérmes gárda ezúttal csak hatodik lett az olasz bajnokságban, és így nem kvalifikálta magát a Bajnokok Ligájába - bár a nemzetközi porondra azért kiléphet a gárda. A csapatra ráférne az erősítés, elsősorban csatárposzton.

Sokáig tartotta magát az a pletyka, amely szerint Luciano Spalletti edző távozik a klubtól, azonban most már úgy tűnik, hogy a szakember marad Rómában, és a hírek szerint már le is ült tárgyalni a klub elnökasszonyával, Rosella Sensivel a nyári erősítésekkel kapcsolatban. Olasz források úgy tudják, hogy a szakember elsődlegesen egy vérbeli középcsatár leigazolását szorgalmazza, hiszen az ilyen típusú futballista hiányzik a Farkasok keretéből.

Az Il Messaggero nevű római napilap úgy tudja, hogy a klub érdeklődött a Sevilla brazil csatára, Luís Fabiano iránt, azonban az andalúziaiak által kért vételár (közel 20 millió euró) túl magas volt az olaszok számára. A lap szerint így a Roma figyelme a Tottenham Hotspur orosz csatára, Roman Pavljucsenko felé fordult, aki tízmillió euróért megszerezhető, ráadásul a Spurs szívesen megválna tőle, mivel a csatár viszonya nem éppen felhőtlen a londoniak mesterével, Harry Redknappel.

Persze nem Pavljucsenko a rómaiak egyetlen kiszemeltje, hiszen az olasz sajtóban folyamatosan tartja magát az a pletyka, mely szerint a Farkasok bejelentkeztek a Juventus francia csatáráért, David Trézéguet-ért. A 31 esztendős futballista a nyáron alighanem elhagyja a torinóiakat, de nem csak a Roma, hanem az Olympique Lyon is csábítja.

További átigazolási hírek:

A Manchester Cityt az Everton védőjével, Joleon Lescottal hozták kapcsolatba. A Stade Rennes középpályását, Stéphane M'Biát az Espanyol vinné.

Az Eintracht Frankfurt kiszemeltje a másodosztályú Greuther Fürth csatára, Sami Allagui. Az Udinese csatárát, Antonio di Natalét a Wolfsburg csábítja.

Az FC Barcelona izlandi focistáját, Eidur Gudjohnsent a Panathinaikosz és az Olympique Marseille is kiszemelte.

www.global-soccer.eu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!