A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNUngvári Attila
10:20CselgáncsAbylaikhan Zhubanazar-Attila Ungvari
HUNÖzbas Szofi
11:10CselgáncsRenata Zachova-Szofi Ozbas
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Az Interben remekül elvan José Mourinho, azonban az olasz labdarúgás egészében nem találja a helyét. Egy hónapja nem beszél a sajtóval, az olasz szövetség pedig 40 ezer euróra (mintegy 10,6 millió forintra) büntette, mert kritizálta a játékvezetőket.

A CSZKA Moszkva elleni Bajnokok Ligája negyeddöntőre készülő Inter edzője a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón részletezte fenntartásait a BBC-nek.

"Remekül érzem magam az Internél, azonban ugyanez nem mondható el magáról az olasz futaballközegről" - mondta Mourinho. "Én mindig azt mondom, amit őszintén gondolok, azonban, ha most valóban őszintén beszélnék a Seria A-ról, megint megbüntetnének."

Januárban a Milan elleni 2-0-s győzelem után, amikor is két Inter-játékost állított ki a játékvezető, a portugál edző azt mondta, "mindent megtettek, hogy ne nyerhessünk". Egy hónappal később a Sampdoria elleni 0-0-t pedig úgy kommentálta, hogy "érzem, az a cél, hogy az Inter ne nyerje meg túl korán a bajnokságot". Ezért a kijelentésért kapott három mérkőzésre szóló eltiltást, és a már említett 40 ezer eurós büntetést.

Mourinhót rendszeresen szóba hozzák angol csapatokkal, és ő maga sem tagadja, hogy egyszer szívesen visszatérne Angliába, ahol két bajnoki címet nyert a Chelsea-vel. Most a Manchester City és a Liverpool is az angol lapok által emlegetett célpontok között van.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!