A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
Vágólapra másolva!
Nem igazol új játékost ezen a télen a Real Madrid, jelentette ki José Mourinho a klub honlapján. A focicsapat edzője találkozott a Real kosarasait irányító kollégájával is.

"Nem bántó, mikor amikor az újságok olyan nevekkel kapcsolják össze a klubot, mint Gareth Bale, Llorente vagy Rooney. Ezzel eladják a híreket, de nem bántanak senkit" - fejtegette a portugál tréner a klub honlapján, majd a lényegre tért.

"Így marad a csapatunk az idény végéig. Ezekben a játékosokban hiszünk, a Real Madrid már megtette a maga befektetéseit az előző szezonokban és idén nyáron. Nincs tökéletes csapatunk, mert olyan nem létezik. De a mostani játékosok mind élvezik a bizalmamet, így nem igazolunk senkit télen" - jelentette ki az edző, hozzátéve, hogy ezzel az elnök és az igazgató is bizonyosan így van.

Mourinho találkozott a Real kosárcsapatának edzőjével, Ettore Messinával is: "Egyrészt ugyanannál a klubnál vagyunk edzők, másrészt sokat tudok tanulni más sportágak edzőitől, így érdekelnek az ő módszerei is."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!