Vágólapra másolva!
Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke szerdán nyilvánosan elnézést kért amiatt, hogy rendkívül drágák a jegyek a Bajnokok Ligája idei döntőjére.

A francia sportvezető Londonban beszélt a finálé belépőiről, miután átadta Boris Johnsonnak, a brit főváros polgármesterének a BL-trófeát. A finálét május 28-án rendezik a Wembley-stadionban.

"Hiba volt ilyen magas árakat megszabni, de nem könnyű eldönteni, hogy mennyibe is kerüljenek a BL-döntő belépői" - mondta Platini, hozzátéve ugyanakkor, hogy több mint kétszázezren igényeltek jegyet a tízezer szabad helyre, s a fekete piacon már az eredeti ár tízszeresét kérik a belépőkért.

"A jövőben talán bevezetünk majd olcsóbb, családi kategóriákat is, de azok is kikerülhetnek a fekete piacra, s vajon mennyibe kerülnek majd?" - tette fel a kérdést.

Az idei fináléra a legolcsóbb, azaz a harmadik kategóriába sorolt jegyek 175 euróba (körülbelül 47 ezer forintba) kerülnek. Az elődöntőben a Manchester United a Schalkéval, a Barcelona pedig a Real Madriddal csatázik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!