A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Vicente Del Bosque, a világ- és Európa-bajnok spanyol futballválogatott szövetségi kapitánya szerint Fernando Torres gyenge formája miatt nem fért be a csapatba.

Torres utoljára egy éve szerzett gólt a válogatottban, amikor duplázott a Liechtenstein elleni, idegenbeli Eb-selejtezőn, azóta nem sikerült a kapuba találnia. Sőt, amikor az Eb-címvédő a héten 6-0-ra verte hazai pályán Liechtensteint, Torres még a kispadra sem fért oda.

"Torres remek játékos, de a válogatottba azok kapnak lehetőségek, akik kimagaslót nyújtanak a klubjukban, rá pedig ez nem érvényes mostanában" - indokolta döntését Del Bosque. A 27 éves csatár nincs könnyű helyzetben, mivel januári klubváltása óta nem találja a helyét, amíg a Liverpoolban megbízhatóan szállította a gólokat - amikor éppen nem volt sérült -, addig a Chelsea-ben mindössze egyszer volt eredményes.

Ráadásul Didier Drogba, Nicolas Anelka és az Anderlechttől érkező Romelu Lukaku személyében komoly riválisai vannak, így könnyen előfordulhat, hogy mindkét fronton körön kívül kerül.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!